oyun oynarken anlık paket kaybı yaşıyorum. çok sinir bozucu olmaya başladı artık. kaç defa destek ekibi ile görüştüm ama bi çözüm bulunamadı.
Selamlar @chaos, çoğu durumda ping ve paket kaybı sağlayıcıların müdahale edemeyeceği bir nedenden kaynaklanıyor. Hangi oyunda bu sorunu yaşıyorsunuz? Tracert ve paket kaybı testlerinizi buradan iletirseniz yorumlayabiliriz.
cs go - valorant oynarken fln oluyor. tam olarak bilmiyorum ama anladığım kadarıyla tracert testini pc için yaptım.
Valorant
aşağıdaki linkden PingPlotter uygulaması ( paket kaybı programı
Valorant ip adresleri :
185.40.65.1
162.249.79.1
162.249.72.1
Focus" kısmını Auto’dan 5 minutes olarak ve - “Focus” sekmesinin hemen solunda yer alan Interval seçeneğini de 1 second olarak seç. Testi başlat.
Test 5 dk sürecek.
Tekrar selamlar @chaos, Valorant paket kaybı sorunu - alperenatici tarafından #2 bağlantısındaki yanıtıma göz atabilir misiniz? İşlemleri uyguladıktan sonra bilgi paylaşırsanız sevinirim.
internete kablolu bağlandığımda herhangi bir anlık paket kaybı yaşamadım. nedeni ne olabilir?
WiFi üzerinde 5 ghz üzerinden bağlantı kuruyorsanız mesafe kaynaklı sorun yaşanıyor olabilir. Modemin yanında sinyal kalitesini olumsuz etkileyecek elektronik cihazların olmaması, ağa bağlı cihazların download ve upload yapmıyor olması ve oyun esnasında cihazınızda aynı şekilde indirme ve yükleme işlemi yapılmıyor olması gerekiyor. Kablolu bağlantı duvarlardan, sinyallerden ve elektronik cihazlardan olumsuz etkilenebilir. Sinyal güçlendirici kullanabilir, Qos ayarları yapabilirsiniz.