Ankastre kutusu ve Turknet

Oncelikle merhaba ve direkt olarak konuya giris yapmak istiyorum. Ben hali hazirda bir VDSL TurkNet kullanicisiyim fakat benim en buyuk sorunum ve gecmek bitmek bilmeyen sorunum Bina disarisindaki ankastre kutusu Kagithane Turk telekom sube mudurlugune kadar gidip dilekce vermis biri olarak bile ne bir turk telekomdan yardim alabildim ne de turknetten kiminle iletisime gecmeye calissam herkes baska birine topu atiyor ve sorunum halledilmiyor.

Gordugunuz gibi ankastre kutusu bu sekildedir. Ust kata internet baglamaya gelen millenicom ekibi interneti bagladiktan sonra benim internetim kesildi ve hicbir sekilde geri gelmedi. Internetimin kesildigini soylememe rağmen kutuya bir sey yapamayacaklarini muhattabin turk telekom oldugunu soylediler. Fakat ben hicbir sekilde kimseden yardim alamiyorum internet surekli kopuyordu artik gelmiyor bile. TurkNet turk telekomdan ekip yollayacaklarini soyledigi halde kimseden yardim alamadim. Benim ne yapmam gerek durumun duzelmesi icin artik gercekten kimsenin işini doğru düzgün yapmamasindan biktim.

2 Beğeni

Selamlar @Ouzi, yazınızı okudum ve 65150103 numaralı kaydınızı inceledim. Sürecin öncelikli olarak ele alınması adına ekiplerle iletişime geçtim. Konuyu takip ediyorum.