Ankastre Arızası

Merhaba yaklaşık 2 haftadır açık olan hız problemi destek kaydım var defalarca tt ekipleri gelip ölçüm falan yapmış fakat arızanın onlardan olmadığı söylenmiş. TurkNet ekipleri geldiğinde ankastre arızası olabilir dedi. Bunun üzerine destek kaydımı güncelledim fakat bana tt genel müdürlüğüne dilekçe vermem gerektiğini söylediler. TT genel müdürlüğüne gittiğimde onların abonesi olmadığım için işlem yapamadıklarını söylediler. Ardından genel müdürlüğü aradım onlarda aynı şekilde TurkNet çözmeli şekilde uyardı. Elektrikçi çağıramıyorum yetkileri yokmuş. TurkNet destek olmuyor bu ankastre arızanın nasıl çözmem gerekiyor.

Bana mesaj at sana mail adresi vereceğim oraya mail at.

Merhaba Mesaj nasıl atılıyor bulamadım.

Ben size buradan ulaşıyorum.

Merhaba, özetle ankastre arızasına ya Telekom ekipleri bakıcak ki, yukarı da anlaşıldığı üzere zor gibi ya da elektrikçi çağırıp kontrol ettireceksin. Normal de telefon direklerine/ankastreye Telekom’un erişimi var başka hiçbir internet servis sağlayıcı veya elektrikçi erişime yetkili değildir fakat burada göründüğü üzere işgüzarlık yapıyorlar size zorluk çıkarıyorlar tavsiyem: elektrikçi ile kontrolleri yapın.

Sizlerden ricam, bu mailleri gerekli olmadığı sürece kalabalık/toplu forum veya gruplar da paylaşım yapmamanız.

Arkadaş zor durumda. Mail ile 1 günde çözecektir fark ettiyseniz direk paylaşmadım. Zaten arkadaş yerinde destek gelip baktı demiş yani onlar da elektirik çi.

Yanlış anladınız, sizin burada mailleri paylaştınızı kastetmedim, sohbet yoluyla özelden paylaşırken arkadaşlara bu uyarıyı, söylemeniz gerekçesiyle sizlere bildirdim. Elektrikçi değil, taşeron ekip ve telekomünikasyon üzerine kurulu şirketin/firmanın çalışanı.

1 Beğeni

Yanıtınız için teşekkürler fakat elektrikçi ile sorunumu çözüp ardından ceza ödemek istemiyorum Bilal Bey yardımcı olmaya çalıştı çok teşekkür ederim kendisine.

Cezanın kesinliği yoktur yani komşularınız veyahutta Telekom ekipleri bu işlemi, bildirmediği halde sorun olmayacaktır ama kararınıza saygı duyarım. Rica ederim.

Mutlaka maili paylaştığım kişileri zaten uyarıyorum merak etmeyin. Uyarınız için teşekkürler.

1 Beğeni

Ben teşekkür ederim. İyi günler dilerim.