Ankara Sunucusu

Merhaba, TurkNet Ankara sunucusu artık nperf sitesinde yok. Pingim 4-5 lerden 14-15 lere geldi. Konu ile ilgili bir bilgi alabilir miyiz? Geçici bir durum mu?

1 Beğeni

Dün’den beri ankara sunucusu yok. Bakım veya iyileştirme vardır. En kısa sürede halledilir diye tahmin ediyorum… Pinginizin 16 lara çıkmasının sebebi de ankara sunucusu bakımda olduğu için routinginiz direk istanbul üzerinden veriliyordur ara sunucu kullanılmadan. O yüzden o pingleri alıyorsunuzdur. Antalya sunucusu da bir ara bakıma girmişti. Yaklaşık 2 gün sürmüştü. Daha detaylı bilgi için @Baran @EFG

2 Beğeni

Merhabalar, ne kadar dikkatli kullanıcılarımız var :slight_smile: Bunlar bizi çok mutlu ediyor. Böyle devam :pray: Sanırım bir çalışma yapılıyor. Bu sebeple sunucuya şu an ulaşamıyor olabilirsiniz. Ben durumu içeriye dönerek cevap almaya çalışacağım. Bir cevap aldığım zaman sizinle iletişime geçeceğim. Bilgi veririm.

3 Beğeni

19 Eylül gibi TurkNet Adana,konya gibi sunucularda kaldırıldı ve hala yok neden olduğunu bir çalışma mı mevcut diye Instagram’da sorduğumda görüldü yemiştim:'( TurkNet’den acaba siz bilgilendirebilir misiniz sorup?

1 Beğeni

Konya sunucusu şuan aktif. Adana, Denizli, Ankara yok şuan.

1 Beğeni

Bir sordurmakta fayda var. Bu konu hakkında @Adana261 benden haber bekleyin olur mu?

2 Beğeni

Tamamdır hocam beklemedeyiz sağolun.

1 Beğeni

Çok teşekkür ederiz. :pray:

3 Beğeni

Ankara sunucusu tekrar gelmiş.

Adana sunucusu hala mevcut değil hocam her hangi bir bilgi edine bildiniz mi acaba bu durum hakkında @EFG

Tekrar gelmesine çok sevindik :slight_smile: İyi kullanımlar.

1 Beğeni

TurkNet/Adana sunucusu tekrardan aktif hale getirilmiş geç oldu ama olsun hız testlerinde 4-5 pinge kavuştuk teşekkürler @EFG


2 Beğeni