Aniden giden internet ve modemin ip alamaması!

bugün öğlen aniden internet gitti. bu arada evimde telefon da çekmediği için wifi kopması hayatımın kaymasına sebep oluyor. yardım menüsünde şöyle bir hata aldım:

Yaptığımız ilk kontrollerde modeminizin IP almadığını gözlemledik. Detaylı bilgi için sonraki adımda destek kaydı oluşturabilirsiniz.

13:14’te destek kaydını açtım. lütfedip 14:30 gibi aradılar. bölgesel arıza vs yok. saha ekipleri yönlendirilecek dendi.

saat 6’ya geliyor şu an, ne gelen var, ne giden, ne de bir bilgilendirme. telefonda da söyledim, mesaj bırakıyorum, ne bir bilgilendirme var ne arama. müşteri temsilcisi sesimin kesik geldiğini, telefonun çekmediğini anladığını, aciliyet bildireceğini söyledi. maşallah çok ciddiye alınmış aciliyet talebim. evden çalışıyorum bugün, burnumdan geldi. çekmeyen hattın hotspotuna bağlanmak zorunda kaldım. işin kötüsü yarın öbür gün işe gideceğim, birileri gelse evde de değilim. bu kadar ilgisiz, sahipsiz, kendi haline bırakan bir firma olamaz. çok yordunuz bugün beni.

bu arada 198.162.1.1 adresinde sihirbazı öylesine çalıştırdım “geçerli internet ayarları yanlış konfigüre etmek için ileriye tıklayın” diyor ama turknetin verdiği kullanıcı adı ve şifre girili. giriyorum tekrar aynı şeyi söylüyor. ben anlamadım bu nasıl iş. bir bilen yardımcı olsa çok mutlu olurum.

Merhaba, hizmetinizi kontrol edebilmemiz için müşteri numaranızı forum profilinize ekleyebilir misiniz?

ekledim.

Öncelikle yaşadığınız sorun için üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Sorunun bir an önce çözülmesi adına ilgili birimimize bilgi ilettik. Ekibimiz en kısa süre
içinde sizinle tekrar iletişime geçecektir.Bu süreçle ilgili olarak, TurkNet Online İşlemler Merkezi üzerinden de gelişmeleri takip edebilirsiniz:
https://turk.net/online-islemler/login
Gelişmeleri bildireceğiz.

dijital onarım menüsü “modem ip almıyor” diyordu dün. bugün “bölgesel altyapı kaynaklı arıza” diyor. bunun ne zaman çözüleceğini bilmek daha kolay olmalı. dönüş bekliyorum.