Ani Hız Düşüklüğü

turknet hız
vaat
İnternet altyapım normalde 100e kadar destekliyor ancak ben bağlattığımdan beri 40larda hızlar alıyordum. Bu sorun beni çok rahatsız etmiyordu ancak yaklaşık 2 aydır fotoğrafta gördüğünüz gibi özellikle upload hızımda aşırı bir düşüklük var. 3 kere destek kaydı açtım adamlar baştan savmak için kabloda sıkıntı var dedi. Kontrol ettirdim sıkıntı yok diye 3. kez kayıt açtıktan sonra adresinizde türk telekom kaynaklı arıza vardır ibaresi çıkmaya başladı ve bu tarih ertelendikçe erteleniyor. Aynı binada türk telekom altyapısını kullanan dairelerde yine 100 olmasa bile 50/8 hız değerlerini görüyorlar.

Merhaba, yaşadığınız deneyimi daha detaylı inceleyerek size destek olabilmemiz için Online İşlemler - TurkNet sayfasından destek kaydı oluşturmanızı daha önceden bir destek kaydınız var ise destek numaranızı özel mesaj ile paylaşmanızı rica ederiz.

Ayrıca çözmediklerinden sürekli destek kaydı oluşturduğum için muhtemelen sisteme arıza tanımlamışlar tarihini de sürekli erteliyorlar destek kaydı da açamıyorum arıza var diyo.

3 kere destek kaydı oluşturdum. Sadece TT ekipleri yönlendiriliyor onlar da suçu kablolara falan atıp gidiyorlar ama 0 binada oturuyorum kablolara da baktırdım bir şey yok. Destek kaydı oluşturulması sonucu yine TT ekipleri yönlendirilecek ve yine bahane bulup çözmeden gidecekler.

Rica etsek müşteri numaranızı özel mesaj ile paylaşabilir misiniz Melih Bey?

Güncelleme: 8 Kasım akşamı internet gitti geldi hızım 42/2 oldu. Sonra 9 Kasım öğlen internet yine gitti geldi yine 27/0.4 oldu. Canları sıkıldıkça oynuyorlar sanırım.