Altyapısı olmayan Film stüdyosuna internet talebi

Merhabalar
Şuan izlemesek bile çocukluğumuzda bir çoğumuzun izlediği ve yeni çocuklarında izleyeceği trt ye çizgi film üreten bir film stüdyosunun internet altyapısı bulunmamakta. Ankarada bulunan bu film stüdyosunun tek sahip olduğu internet 10 mb adsl altyapı.
TurkNet yetkililerinden bilmiyorum kime ulaşabilirim ama yardımcı olabilecek tüm saha mühendislerinin, şeflerinin , planlama kısımndaki personellerin bu yazıyı yardımcı olabilecek birilerine iletmesini rica ediyorum.
TRT gibi bütün çocukların büyüyene kadar izlediği bir kanalın film yapımcısına yardımcı olmak sadece o stüdyoya değil bir nevi tüm Türkiyedeki çocuklara yardımcı olmaktadır. Çünkü basit bir internet meselesi gibi görünen sorun çözüldüğünde, daha kaliteli yapımlar daha hızlı ve efektif bir şekilde belki de sizin çocuklarınıza, yeğenlerinize ulaşacaktır.
Buraya altyapı gelmesi durumunda sadece stüdyo değil etrafındaki siteler ve villalarda bu internetten faydalanacağından kesinlikle doğru bir yatırım olmuş olacaktır.
Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum.
@TurkNet
@TurkNet-Ekibi

Merhaba, dilerseniz metro ethernet alabilirsiniz. Uyguna veren firmalar var. Ortalama 1 gigabit internet 12.000 TL bandında, bölgenize göre de alt yapı maliyeti çıkar. Kazı maliyetini karşılarsanız operatörler getirir. Kurumsal firmalar metro internet kullanmakta. Alternatif olarakta radyo-link tercih edilebilir.

Tamam altyapı maliyetlerini karşılayayım ama kimle görüşmem gerekiyor?
Yani o altyapı maliyetini kim hesaplayacak

Kurumsal hizmetlerle ilgili bu sayfadan detaylı bilgiye ulaşabilirsin.

Benim TurkNet’den aldığım bölgeme verilen fiyatlandırma bu şekilde.

Sizin de TurkNet den ortalama böyle olur.

Alternatif sağlayıcılara da göz atabilirsiniz.

Bu konu, son yanıttan 60 dakika sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.