Merhabalar hat değerlerine baktığımda maksimum 95 Mbps alabileceğimi gösteriyor fakat tanımlı hız ise 79 Mbps ve hız testi sonuçlarında 76 Mbps alıyorum sonuç olarak aşağıdaki SS’de sizce maksimum hıza ulaşabilir miyim?
Merhabalar Tolga bey, paylaşmış olduğunuz hat değerlerini incelediğim zaman hat değerlerinizde herhangi bir sorun görmemekteyim.
Hattınızın MAX Rate olarak 95 MBPS görünmesine aldanmamak gerekiyor çünkü eğer hızınızı arttırırsanız SNR Marj nedeniyle kopma sorunları yaşamanız muhtemel olabilir.
Hızınızın 79 MBPS’ye sabitlenmesi 79 MBPS’yi tam anlamıyla almanız anlamına gelmiyor yani 79 MBPS olarak modeminize kadar hız geliyor fakat bakır alt yapıdan dolayı bu hız 75-76 MBPS’ye kadar düşebiliyor yani bakır kabloda 3-4 mbps kayıp söz konusu olabiliyor.
Almış olduğunuz hızda ve hat değerlerinizde herhangi bir sorun gözlemleyemedim.
Keyifli günler dilerim.
netspeed üzerinden altyapı sorgusu yapmanızı öneririm türknetin altyapı sorgu sitesi yanıltıyor
dslam kilidi var…arayıp kaldırtmanız lazım ama bana sorarsan değmez zaten SNR sınırlarında dolaşıyorsunuz…bikaç mbit için uğraşaya değmez
katılıyorum +1
Zaten maksimum hızı almış görünüyorsunuz
Cevaplarınız için teşekkürler, bir sorum daha olacaktı ayrı konu açmayım dedim, online işlemlere giremiyorum telefon numarası değiştiği için nereden güncelleyebilirim?
Özel mesaj üzerinden yardımcı oldum
Sadece bakır altyapı için mi geçerli ? Tt ftth var TurkNet kullanıcısıyım 1000 mbps alabilecek miyim?
TT fiber altyapısı üzerinden 100 Mbps e kadar hız alabilirsiniz.
Bu konu, son yanıttan 60 dakika sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.