Altyapımız yok ne yapabiliriz?

Ben altyapı için başvuruda bulunmuş biriyim türktelekom a 4 yıl oldu TurkNet e ise 4 ay oldu ama bir işlem olmadı bana tuhaf gelen yan binamda fiber var benim binada yok gözüküyor kutu çekilmesi bu kadar zor mu ?

Merhaba @The.Havvind, bu konuyu bölgenizde bulunan TurkTelekom bölge müdürlüğüne giderek netliğe bağlayabilir ve detaylı bilgi alabilirsiniz. TurkNet olarak altyapılara ne yazık ki ekstra bir müdahalemiz olmuyor.

ben onların altyapısı konusunda sormamıştım dediğim şey onların işini düzgün yapmadığı ama ben TurkNet in altyapısına başvurdum acaba yani burada telekomun altyapısı olmasına rağmen çekilme ihtimali var mı ? ve kutuyu sadece telekom mu çekiyor ?

TurkNet GigaFiber için sordunuz ise onu TurkNet yapıyor. Diğer tüm altyapı çalışmalarını ulusal altyapı sağlayıcısı Türk Telekom yapıyor.

1 Beğeni

evet gigafiber projesi için sormuştum teşekkürler

1 Beğeni

Bulunmuş olduğunuz adresinizi bana özel mesaj üzerinden iletirseniz adres sorgunuzu yapar size net bir bilgi vermeye çalışırım.

Superbox a bakabilirsiniz altyapı yoksa

Ulusal :face_with_hand_over_mouth: keske TurkNet olsaydi vardi bi hayalimiz :pleading_face:

2 Beğeni

superbox benim burada yoğunluktan veremiyor geldiler burada hat doluluğu var dediler gittiler

size özel mesaj atmaya çalışırken bu kullanıcıya özel mesaj atamazsınız diyor.

Sizin için özel mesaj oluşturuyorum oradan yazabilirsiniz.

1 Beğeni

Forum görevleri var beğeni vermek gönderi düzenleme vs… bunları yaparsanız forumda ki seviyeniz yükselir ve mesaj atma gibi özellikler aktif olur.

1 Beğeni