Altyapım desteklemesine rağmen turknet sisteminde altyapı bilgim gözükmüyor.(Paket değişikliği)

İyi günler mahallemde 2 aydır vdsl altyapı çekiliyor ve bu altyapı 3 gün önce yeni saha dolapları aktif oldu. Hız sorgulamada hızım 80 mbps alabileceğim ve 99 metre saha dolabı uzaklığı gözüküyor. (TurkNet dahil bütün sorgulayabileceğim sitelerden sorguladım sonuç hepsinde aynı.) TurkNet paket değişikliğinde özgür iletişim ekstraya geçmek için talep oluşturdum 2 saat önce beni aradılar ve geçişi sağlayamadıklarını sistemlerinde altyapı bilgimin olmadığını ve yarın tekrar kayıt oluşturmamı söylediler.

Benim altyapım TurkNet altyapı sorgulama dahil bütün sitelerde çıkarken neden geçişim sistemde altyapı bilgim olmadığı gerekçesiyle sağlanmadı ?

Şuan aynı problemi ben de yaşıyorum, beni de vdsl dolaba geçirmiyorlar bir türlü, hatta açtığım paket değişikliğinde verdikleri cevap bu şekilde

Benim sorunum bugün çözüldü. Benim sorunum sizinkine göre nispeten biraz daha küçük bir sorun ben hali hazırda 35 mbps vdsl kullanıyordum. Sadece hızımın yükseltimesini istiyordum. Bugün 100 mbps paket tanımlandı. Umarım sizin sorununuzda en kısa zamanda çözülür.

1 Beğeni

Benim hızım da 35 görüyor ama 100mbps kullanıyorum yardımcı olabilr misiniz ?