Altyapı yok deniyor fakat yan binada var

Merhabalar.
Bir sitede oturuyorum, geçenlerde internetimin taahhütü bitti. Çok kötü internetti ve yeni bir internete geçmek istedim, TurkNet iyi dediler, bende başvuru yerine geldim.

Fakat adres bilgilerimi girdiğimde altyapı olmadığını ve başvuru alamıyoruz dedi site. Merak ettiğimden hemen yandaki binaya baktım (A blokta oturuyorum, B blok’a baktım) ve altyapı vardı, 50mbps verilebiliyor denildi. Blokların arasındaki mesafe 5-6 adım, ve eskiden

TurkTelekom, Turkcell ve Kablonet kullandım ve altyapıyla alakalı sıkıntı yaşamadım. Lütfen yardım edin, 6 aydır internetsizim ve işlerimi yapamıyorum.

Selamlar,

Altyapı probleminin birden fazla sebebi olabilir. Saha dolabında boş port olmayabilir, lokal kutu adını verdiğimiz sokaklara dağıtılan hatların olduğu yerde boş devre olmayabilir ya da binanıza Turk Telekom tarafından yönlendirilen devreler dolu veya zamanında arızalandığı için de eksilmiş olabilir.

Bu konuyla alakalı en yakın Telekom müdürlüğüne giderek durumunuzu anlatın. Belki de sistemsel bir çalışmadan dolayı bulunduğunuz apartmanı satışa kapattılar ve geri açmadılar, açmayı unuttular.

Satışa açtıktan sonra bütün ISS’lerden başvurabilirsiniz.

Merhabalar,

Yanıtınız için teşekkür ederim. En yakın TürkTelekom yerine başvururum.