Altyapı Talebi Efeler

Merhabalar. Aydın Efeler ilçesi cuma mahallesi 221 sokakta alt yapı olmasına rağmen olduğum binada alt yapı yok gösteriyor. Bina yeni olduğu için olabilir mi? Öğrenciyim taşınacağım, altyapı talep ediyorum (:

1 Beğeni

Buradan altyapı sorgulayıp ssini atar mısınız ?
Öncelikle port veya altyapı yok uyarısı veriyorsa TT Destek’e yazın. https://twitter.com/TTDestek?s=09


Oturduğum apartmanda portun ve altyapının açılması talebinde bulunuyorum.


Diye Twit atın.
Eğer henüz bina yeniyse ve kablo yoksa baştan kablo çekilecek apartmana kadar ondan sonra fiber ise fiber kablo evlere bakır ise bakır(cat 6 tercihen) kablo çekilmesi gerek. Fiber ise bazı yerlerde TT kendisi tamamen hepsini yapıyor.

1 Beğeni

Aldığım uyarıyı eke bırakıyorum.

Apartman girişinde, Apartmanın haberleşme veya enerji odasında herhangi bir fiber kutusu veya bakır ankastre kutusu mevcut mudur ? Turkcell Superonline fiberi de olabilir. Eğer öyleyse bildiğim kadarıyla TurkNet hizmet vermiyor. Eğer öyle bir kutu vb varsa fotoğrafını atarsanız yardımcı olacağız.

O konuda bilgim yok maalesef evi henüz yeni tuttum, daha taşınmadım önceden sorgulayıp halletmek istedim. Ama aynı sokakta başka binaları sorguladığımda 100 mbps hız alt yapısı olduğunu görüyorum.

1 Beğeni

Binadan binaya göre altyapı değişir. O yüzden net bilgi veremem. Muhtemelen yeni binaysa kutu için onay verilmemiş olabilir. Eğer fotoğraf çekebilme şansınız varsa çekerseniz net bir bilgi verebilirim.

Maalesef şu an adreste değilim çekebilme şansım yok :confused:

Aldığım bilgiye göre binada telefon kutusu yok.

1 Beğeni

O zaman yukarıda bahsettiğim yolu deneyin.