Altyapi sorunu sebebiyle sabitlenmeyen pon isigi

Merhaba,
Yaklaşık 1.5 ayda 7. Kez sabitlenmeyen pon ışığı sorunu yaşıyorum ve oturdugum sitede benzer sorunu yasayan fazlaca TurkNet kullanıcısı var. Her arızada destek talebi açtım ama çözüm bulunamadı. Bu konuda destek olabilecek var mıdır?

Merhaba, ilgili birimimizle iletişime geçerek bu durum hakkında bilgi verdim. Ekiplerimiz mevcut destek kaydınıza istinaden bölgenizde kontrol sağlıyorlar, gelişme oldukça uzman arkadaşlarım sizinle iletişime geçerek bilgilendirme sağlayacaklar. Bende durumu takip ediyorum.

1 Beğeni

Hizli cevap icin teşekkür ederim. Bana bilgi olarak sadece “saha ekibi yonlendirdik” ya da “aciliyeti ilettik” deniyor. Saha ekibi defalarca geldi ama adreste sorun yok, genel problem diyorlar. Bir cok komsuda da benzer durum var. Tek ricam, konuya ve yasanan soruna hakim olan biri ile gorusmek kac gundur ama cagri merkezinden ileri gidemedim. Ne yazik ki son noktadayim, yarin cozulmezse (evden çalıştığım icin) degisiklik yapmak zorunda kalacağım.

Selamlar, ekipler yarın sahada tekrar kontrol sağlayıp gereken işlemi uygulayacak.

Selamlar. 1.5 aydir süren genel problem ve benim zaten 4 - 5 gündür erisemedigim internet icin bugün değil de yarın gelmeleri gercekten cok şık. Ne yazik ki hala sorunun kök nedenini çözmeye yönelik bir çaba yok. Hayal kırıklığı oldu…

Bir de, 1.5 aydir neredeyse hiç kullanamadığım hizmet için fatura geldi :slight_smile: 3 günlük falan indirim yapılmış.

Hizmetiniz 3 günü aşkın süredir aktif, arızanız çözüldü. Ek olarak indirim tutarınız 60 TL’dir. Keyifli kullanımlar.