Altyapı Sorgulama Farkları

Merhabalar hayırlı geceler dilerim ilk öncelikle forumda dolaşırken comnet ve gıbırnet ile karşılaştım comnet’in sitesinden altyapımı sorguladığım zaman 40 mbps vereceğini söylüyor TurkNet 35mbps eğer hızımı TurkNet üzerinden artırırsam kopma vs olur mu gıbırnet’te 40mbps gösteriyor altyapımı ve sitelerinde gezinirken fiber altyapı talep formu gördüm.

Merhaba buradan sorgulama yaparmısınız?

Screenshot_7

Binanızdan gerekli imzayı toplayıp Türk Telekom müdürlüğü ile görüşebilir ve fiber alt yapı için dilekçe bırakabilirsiniz.

Onu biliyorum da yaşlı kesiti çoğunluk olduğu için o sıkıntı imzamı ne yapacaksın derler atmazlar yani

İkna kabiliyeti önemli :slight_smile:

İkna kabiliyetim var ama üni derslerim gereği evden pek çıkamıyorum

Bizim binada 16 daire. Fiber konusu açtım 2 kişi hariç (biri yurtdışından gelme, diğeri ögretmen) fiber ne diyor. Varya internet güzel diyo. Güzel dedikleri 16 mbps ve 24 mbps :grinning: + olarak ping ve sayfa, video açılış hızın dan dahi bahsetmiyorum. Bahsedemiyorum :joy: Diğer türlü 16 daire imza alsam fiber getirme oranım rahat %80… İşte tek başıma ugraşıyorum… TurkNet’li olunca TT sen kimsin muamelesi çekiyor… Tanıdık manıdık birseyler yapmaya calısıyoruz ya bakalım…

Merhabalar, TurkNet altyapı sorgu sayfası tüm altyapı sorgu sayfaları ile eş değer değerler verir. Kullanabileceğiniz maksimum hızları sizlere sunuyoruz… Taahhütsüz bir hizmet veriyoruz. İsterseniz gelin deneyin. Bizi siz tecrübe edin.

1 Beğeni

Zaten şuan aktif olarak kullanmaktayım