TT taahhüt’ ün bitmesine ortalama 20 gün kaldı ve öncesinde 50mbs VDSL paket kullanıyordum. Fakat malum fiyatlar uçuk olduğundan gelecek ay taahhüt’ ün bitmesi ile TurkNet’ e geçiş yapacağım fakat geçiş yapmadan önce şu 100mbs olan pakete geçiş yapıp hattımın ne kadar değer aldığını görmek istedim.
Değerler şu şekilde:
Altyapı sorgulamada bana TurkNet 75mbs e kadar alabileceğimi söylüyor.
Fakat ben şuanda 93mbs’ i sorunsuz bir şekilde kullanabiliyorum.
Benimde merak ettiğim şey şu ben gelecek ay TurkNet 'e geçiş yaparken bana 75mbs paket mi tanımlanacak yoksa 100mbs mi çünkü hattım 93mbs kopma olmadan kaldırıyor şuanda, son olarak hat değerlerim de şöyle:
D.1 snr değeri sınırda… TurkNet altyapı sorgu sonucunda çıkan değer üzerinden hizmetinizi başlatacak. Daha sonra paket yükseltme talep edersiniz bir şekilde 100 mbps paketine alınabilir teknik destek tarafından 
Bence yeterli ben 7’de kullanıyorum şuan 
TurkNet’e geçişte destek kaydına şuanda 100 mbps kullandığınızı belirtirseniz ve forumun sayfasını da eklerseniz yani bu açtığınız konunun yardımcı olacaklardır.
TurkNet’ e geçiş yaptıktan sonra 100mbs pakete geçiş talep edeceğim bakalım.
1 Beğeni
Arkadaşların dediği gibi örnek vermek gerekir ise benim max 60 mbps alabileceğimi gösteriyor sorgulamalar da. Ama ben 88 mbps kullanıyorum.
Türk.net max hızınız ne ise onu veriyor istemeniz halinde.
1 ay ücretsiz kodu var birde elinizde yok ise benim kodumu verebilirim. 2 mizde 1 ay ücretsiz kullanıyoruz.