Görseldeki sonuçlardan bir şey anlamıyorum. İnternet altyapı sorgulama sonucu böyle çıktı arkadaşlar, sizce 100mbit alabilir miyim?
hocam iç hattınızda sorun yoksa alırsınız 100mbps.
Hat VDSL’de 100Mbps alabilir rahatlıkla
Santrale olan mesafeniz çok yakın iç tesisatta sorun yoksa ve bölgede yoğunluk yaşanmıyorsa 100 Mbps hız alabilirsiniz.
İç tesisattan kasıt nedir?
İç tesisat , binada ki ankastre den dairenize kadar gelen kablo oluyor. Kablo kalitesiz, yıpranmış, eski ise veya EK varsa kablo da bu hızda düşüklüğe neden olur. Hat zayıflamasını artırır. Kopmalar, hatalar vb sorunlar yaratabilir.
Ankastreden eve gelen kablo hattı iç tesisat olarak tanımlanır.
Anladim, teşekkürler arkadaşlar.
Merhaba @Watch, sizinle özel mesaj üzerinden iletişimdeydim. Aktivasyon işlemleriniz tamamlandığı zaman konuya açıklama yapmanızı bekliyoruz
Tamamdır. Süreç tamamlandığı an buradan yazacağım, ilginizden dolayı çok teşekkür ederim.
Ben teşekkür ederim. Sağlıklı günler dilerim.
Bu sorgu hangi siteden yapılıyordu?
Bu adresten yapabilirsiniz.
İnternet aktivasyonum biraz önce yapıldı. Şimdilik herhangi bir problem yaşamadım. başta @EFG olmak üzere yardımcı olan herkese teşekkürler.
100 mbps in sonuna kadar alamazsınız çeşitli koşullar yoksa genelde 100mbps altyapı ile santrale mesafeniz ile değişmekte olup 80-90 mbps arası alabilirsiniz
Hocam DSL kullanıcılarını bırakın fiber abonelerin bile yarısından fazlası 94 mbps üzerini görmüyor. By nedenle dsl de kimsenin tam 100mbps alayım derdi yoktur bence kaldı ki e kadar kısmı da var olayın
CAT5e eski kablo ile 85-94 arası alıyorum arkadaşlar. FİFA22 (40GB) indirmesi 1 saat sürdü. Daha sağlıklı olması açısından CAT7’yi bağlatmayı düşünüyorum ama şimdilik acelesi yok. Nazar değmesin diyelim.
3 saate 100 gb indirebiliyorsun
16mbit internetten geçince insan çağ atlamış gibi hissediyor valla hocam
Keyifli kullanımlar