Altyapı Problemi - Daire İçi

Dört bloklu bir apartmanda ankastre kutusunu arka bloğa koymuşlar. Altyapı sorgulaması yaptığımda 61 mb çıkıyor. Kurulum yapmaya gelen arkadaş 50 mb ile başlattı olmadı 45 yaptı olmadı 35 de bir süre internet aldım ancak haberim olmadan hız 14 mb sabitlenmiş. sorunun daire içi tesisatta olduğunu söylüyorlar. nasıl bir yol izlemem gerekiyor.

Merhaba, profilinize müşteri numaranızı ekleyebilir misiniz?

ekledim Gülşah Hanım

Teşekkürler :innocent:

Saha ekiplerine iletildiğini ve 11.07.2024 tarihine randevunuzun olduğunu görmekteyim. Ekipler adresinize gelerek kontrol edecekler.

umarım bir çözüm sunarlar

Bugün saha ekibindeki arkadaşlar gelerek, gerekli kontrolü sağladılar. Sorunun TT ankastre dolabına gelen ana hat kablosuyla ilgili olduğunu söylediler. TT saha ekibi daha öncede bu iş için gelip, olayı başından savuşturmuştu. Umarım bu sefer farklı bir gelişme yaşanır.

1 Beğeni

Hala hat değerlerimin altında hizmet alıyorum.

Türk Telekom ekipleri de gelerek kontrolleri sağladılar. Kendilerinde bir arıza olmadığını belirttiler. Lokal olarak Türknetin vaat ettiği hızı alamayacağımızı belirttiler. Şimdi gönderdiğiniz ekip daire içi tesisatta sorun yok diyor, türk Telekom kendinde sorun yok diyor. Sorun kimde

Bu durumu ben de ilgili ekiplerimize ilettim. Kontrol edilecektir :pray:

Herhangi bir bilgi aldınız mı?

Kontrollerin devam ettiğini görüyorum. Güncel bilgi alır almaz mutlaka dönüş yapacağız.

Ekran görüntüsü 2024-07-22 133245
şunlar nedir mesela

Ekran görüntüsü 2024-07-22 133659
daha öncede böyle bir arıza fotoğrafı yüklendi

Merhabalar, saha ekiplerimizin teknik ekibimizi bilgilendirmek için eklediği dosyalardır. Teknik ekibimiz destek kaydınız üzerinden kontrollerini tamamladıktan sonra sizi bilgilendirecektir :pray:

28 haziranda aktivasyon gerçekleştirdik. Tam bir aydır TurkNet ekipleri Türk Telekom’a Türk Telekom TurkNet 'e arada sekip duruyoruz. Upload alamıyoruz adamakıllı Ping çok yüksek herhangi bir çözüm üreten yok

Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim için üzgünüm. Ekiplerimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçerek süreç hakkında detaylı bilgi paylaşacaktır.

Artık lütfen birisi ilgilensin şu problemle

Kaydınızın önceliğini ekiplerimize ilettim. En kısa sürede size dönüş yapılacaktır.