Altyapı güncellemesi sonrası VAE ye geçtim :(

Dün hat değerlerim 107mbit/49mbit lere ulaşmışken TurkNet e teşekkür ettim sorunum giderildi dedim bu sabah internetim tekrar kesildi güncelleme yapılıyor diye bilgi verildi. Güncellemeden sonra hat değerlerim düştü 79mbit/8mbit sabitlenmiş hattım 100/50 destekliyorken neden daha düşük bir değere sabitleniyor TurkNet 'e geçmemin sebebi hat değerlerim neyi karşılıyorsa o kadar hızı kullanabilmek içindi fakat TurkNet bilinçli bir şekilde hızımı düşürdü eğer hattın desteklediği 100/50 hızı vermeyecekse neden kullanayım ki TurkNet i çevremize önerdik o kadar kaç kişiyi TurkNet e taşıdık ben internetten geçimimi sağlayan biriyim yüksek hızlı internete daha uygun fiyata sahip olmak için geldim TurkNet e evde 8tane node çalıştırıyorum 1 haftadır stabil bir şekilde kullanamadım interneti çok yüksek meblağlarda zararım var, alt yapının desteklediği hızı istiyorum bu konuda desteğinizi rica ediyorum. İyi çalışmalar diliyorum.


Muhtemelen yapa dan vae ye geçirdiler seni ondan dolayı olabilir.

Merhaba @Oguzhantutkac dediğine ek olarak YAPA ve gigafiber aboneleri hariç diğer abonelere en yüksek 8 mbps upload verilmektedir ve sağlıklı bir bilgi verebilmek için modem hat değerlerinizi ve kullandığınız paketi paylaşırmısınız.

Öncelikle bunu neden TurkNet yapsın?

Bu kısmını anlamadım? 8 modem denediniz mi yoksa aktif olarak çalışıyorlar mı?

online işlem merkezi üzerinden kayıt açmanız yeterli bunun için.

Çünkü hızım düşürüldüğü esnada TurkNet ten yetkili birisi ile telefonda görüşme yapıyordum hattınız 80/8 destekliyor deyip bu hıza sabitlediler ama sizde görüyorsunuz ki bir gün önce 99/49 hız aldığımı, node çalıştırıyorum kripto dan gelir sağlıyorum, telefonda ısrarla hızımı düşürmeyin 107/50 olarak kalsın dememe rağmen hakkınız bu der gibi 80/8 sabitlendi bu durum hiç hoşuma gitmedi. Yapa alt yapısı iptal oldu vae ye geçirdiler.

1 Beğeni

VAE de upload hızı maalesef bu. Buna yapılacak bir şey yok maalesef.

hocam 107/50 kullanırken kopma sorunu oluyor muydu?

VAE’de zaten salgın var diye 8 di ben bir aralar neden 4 e düştü diye söylendim ama destek kaydı açtığımda öyle demişlerdi. Tekrar 8 yaptıkları için teşekkür ediyorum artık kim yaptıysa.

İnşallah kalıcı 8 olmuştur geri gitmek kötü malum.

Öyle bir şey var mı acaba? Modem verileri olsa tamam diyeceğim de Speedtest verileri bazen saçmalayabiliyor. Kesinlikle yalancı demiyorum ama YAPA öyle bir şey duymadım ben. İnşallah vardır ben duymamışımdır bu arada.

2 Beğeni

YApa da hattın destelediği indirme ve yükleme hızlarını alabilirsiniz direkt. Santral yakın ise almıştır.

2 Beğeni