Altyapı gözükmüyor

Herkese merhaba aktif olarak netspeed kullanıyorum burdaki foruma yazmam saçma çözüm bulamadığım için yazıyorum normalde altyapı gözüküyordu ama 1 2 haftadır gözükmüyor boş port olmayabilirde adsl altyapısında port olabilir en azından diye düşünüyorum birde snr değerim yükselmiş 2 3 db yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba, Şuan kullandığınız vdsl olarak geçiyor değil mi ?

alt yapı sorgulama en son çıkan kare kutuyu resim atar mısın.

evet şuan aktif olarak vdsl kullanyorum

5e0cdc6d4e2384570537c5ea3e9fe3caae62ff1c

bide ben turknetten geçiş yapmıştım şuan memnun değilim maalesef 3 ay sonra tekrar geçiş yapmayı düşünüyorum bide ben TurkNet kullanıcı adı şifremle hala internete erişebiliyorum neden acaba teşekkürler.

Geçiş işleminiz daha geçmemiş olabilir. Direk geçişlerde belli bir süre modem bilgileri değişmez. Bende S.O dan geçtim belli bir süre modem bilgileri aynı kaldı sonradan kopardılar yenilerini yazdım.
Modem hat değerlinizi görebilir miyim.

yok 1 ay oldu geçeli netspeed kullanıcı adı ve şifresini verdi netspeed ile internete erişim sağlıyorum şuan turknetten başkası yalanmış gerçekten hat değerlerim normal ama atayım yinede


hat değerleri bunlar 75 mbps destekliyordu hattım ama artık gözükmüyor maalesef netspeed geçtiğimdenmi böyle oldu bilemiyorum TurkNet 'e en kısa sürede geçiş yapacağım tekrar.

Türk telekom alt yapı sorgulamasında gözükmüyorsa

Adresini nüfus müdürlüğü sitesi üzerinden teyit ettikten sonra Türk Telekom müdürlüğüne giderek alt yapı bilgileri güncelleme yapmalarını isteye bilirsin.
Alt yapı sorgulamasında çıkması gerekiyor.
Ne yazık ki başka yol yok

Kablon direk binaya mı bağlı yoksa yan binadan mı çekildi

hocam ankastre yok binada aradan bi yerden geliyor kablo 2 3 metre yüksekte o yüzden teyit edemiyorum ama turknette iken altyapı sorgulayınca gözüküyordu birde 2 ay sonra churn ile geçiş yapabilirmiyim böyle hata veriyor diye sorun çıkarmı

peki ben hala TurkNet kullanıcı adı şifre ile internete erişmemem lazım bence niye internete çıkıyor acaba

diğer sokaklara baktım onlardada gözükmüyor altyapı boş port yok galiba bide ben şuan aktif olarak internet kullanıyorum 2 ay sonra churn ile geçiş yapsam bir sorun olmaz değilmi bu boş port yok yüzünden cevaplarsanız sevinirim hayırlı sabahlar.

Bölge fiber dönüşüme giriyor ise TT altyapı sorgu kısmını devredışı bırakmış olabilir. Bu aşamada churn işlemi de hata verebilir. Konu hakkında kesin bir bilgi almak istiyorsanız bağlı bulunduğunuz telekom müdürlüğüne giderek mahalleniz hakkında sorgulama veya talepte bulunabilirsiniz.

Boş port olmayınca goknette hızı gösteriyormu acaba altyapı sorgulama yapınca

Bende sakaryada yaşıyorum 2010 yılından beri aynı dolaptan hız alıyordum 2017 yılından beri 100 mbps gözüküyordu TurkNet 'e geçiş başlattım önce arıza dediler 50mbpsden başvurdum oda olmadı sonra alt yapı yok gözüküyor turk telekom ile TurkNet arasında 1 hüsümetmi var TurkNet 'e başvurmadan önce alt yapım 97 mbps gözüküyordu :slight_smile: turk telekomdan aldığım bilgide 01.06.2024 yılına kadar tamamlacak bölge çalışması daha öncede bitebilir ama o tarihe kadar kesin tamamlanır dedi il müdürlüğüne gittim orasıda saha dolabı alıma kapatılmış dolmuş dedi :slight_smile: çözemedim

Sakarya’da fiber dönüşüm başladı ama hız konusuda maalesef biraz yavaş kalıyor. Umarım kısa sürede en azından fttb ye kavuşursunuz.

1 Beğeni

tt müdürlüğü çok vasat

bide şuanki sağlayıcımda gta 5 onlineda sunucuya girmiyor ve twitch videoları açılmıyor vpn kullanınca çözülüyor çözüm önerisi olan varmı acaba

Altyapım artık gözüküyor türk Telekom altyapı çalışması yaptı 2 gün sonra altyapım gozukmeye başladı sağolun yardımınız için

Bu konu, son yanıttan 60 dakika sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.