Alt yapıyı koparan şuğursuz mütait

Şekilde görüldüğü gibi kendilerinde kablo koparma yetkisi gören. Polisin gelip hiç bir şey yapmadığı bu rezil durum sadece muz Cumhuriyeti devletlerinde görülüyor.





1 Beğeni

Selamlar @ckrkmz, öncelikle çok geçmiş olsun. Zaman zaman internet ile pek alakası olmayan kişiler tarafından bu gibi problemler çıkartılabiliyor. Ekiplerimiz sorunu çözümlemiş gibi gözüküyor. Son 32 dakikadır çevrimiçi gözüküyorsun. Eğer tekrar sıkıntı yaşarsan Online İşlemler Merkezinden Net Uzman ekibimize bilgi vermeyi unutma.

Ekipler geldi. Bu sorumsuzların yüzünden evlerine gidemediler.

Merhaba,

Dün ekipler gelip düzlettiler. Bu gün yine kepçe takılıp kabloyu yere düşürdü. Dün gelen ekip kabloya pay verdiler. Bizim binanın üzerinde daha yüksek bir yere asılmalı.

Ben kabloyu yerden alıp iple balkonuma astım. Destek kaydı oluşturdum ama aciliyeti çok yüksek eğer başka bir araç gelip taklırsa astığım duvarı aşağıya bile indirebilir.



Selamlar @ckrkmz , yaşanan bu talihsiz duruma ekiplerimiz en kısa sürede müdahale edecektir. Online İşlemler Merkezinden süreci takip edebilirsin.

Hala ekipler gelmedi ben yardım etmek adına kabloyu kurtardım. Ancak buna pişman esiyorsunuz. 2400 kişi var diyor ekip bu kablonun üstünde sizin için önemli değilse atayım yere koparsınlar ben mi daha çok jayıp yaşarım siz mi.

Selamlar @ckrkmz, dün sesli görüşme yaptığın uzman ile bizzat iletişime geçiyorum. Önceliklendirme konusu için kendisi ile gün içerisinde görüşeceğim.