Alt yapım olmasına rağmen bağlanmayan internet


Adresimde alt yapı olmasına rağmen alt yapı yok deniliyor ve kimsede yardımcı olmuyor ben ne yapıcam kafayı yedirtecekler en son bugünde TT den aradılar iptal olmuş diye tekrar açalım açalım acmasinada iptal oluyor vallahi ne umursamaz insanlar var ya yıl olmuş 2022 hala internet altyapı skntisi yaşıyoruz ben VDSL fiberi geçtim adsl bile olsa razıyım o kadar yani

Diğer internet altyapı sorgulaması

Buradan sorgulama yapıp ekran görüntüsü atabilir misiniz?

Merhaba @dogukan1079, bana bu durumu detaylıca GSM numaranızla birlikte özel mesaj üzerinden iletir misiniz? Bir bakıp altyapınızı detaylı bir şekilde kontrol edelim.

1 Beğeni

Efendim gönderdim size mesaj olarak geldimi acaba ?

Mesajınızı aldım. İlgilenmeye başladım. Gelişme olursa size bilgi vereceğim.

Teşekkür ederim efendim ilginiz için Allah razı olsun

1 Beğeni

Ben şimdi sizin durumunuzu ilgili ekiplerime ilettim ve takibini yapıyorum. Konu hakkında olumlu olumsuz bir gelişme aldığım zaman size ben ve arkadaşlarım mutlaka bilgi vereceklerdir.

1 Beğeni

Arkadaşlarım sizi arayarak bilgi vermişler. Ne yazık ki TT tarafı sizin bölgenize üç ay sonra bir altyapı çalışması yapacağını iletmiş :frowning:

Çok teşekkür ederim hocam 3ay kesin olursa çok iyi sizide uğraştırdım hakkınızı helal edin ama başvurunun iptal olması kötü oldu ya

1 Beğeni

Helal olsun @dogukan1079, keşke hizmetinizi aktif hale getirebilseydik :frowning: Umarım ilerleyen zamanlarda yollarımız tekrar kesişir.

1 Beğeni

Tercihimi yine sizden yana yapacagimdan kuşkunuz olmasın

1 Beğeni

Bunu duyduğuma çok sevindim :slight_smile: O zaman kısa süre içerisinde görüşmek üzere. Kendinize çok iyi bakın :smiling_face_with_three_hearts:

Sağolun görüşmek üzere sizde kendinize iyi bakın

1 Beğeni

Hocam peki benim tekrardan bir port açma yada ankastre kutusu talebi açmama gerek yok değil mi 3ay süre de olucak mi yada ekstradan hızlandırmak için birşey yapmama gerek varmı acaba ?

Bagli olduğunuz tt mudurlugune gidip dilekce ve altyapi sorunum var dile getirir iseniz sureci bi nebze hızlandırırlar

1 Beğeni

@dogukan1079, size bu konuda @Bunyamin, cevap vermiş ancak bende yazayım. Biz yerleşik operatör tarafı ile sizin hizmetiniz için görüştüğümüz zaman bu bilgileri aldık. Tabii isterseniz siz de bölgenizde bulunan TT bölge müdürlüğüne giderek talebinizi bireysel olarak iletebilirsiniz. Belki bir ihtimal süreciniz daha hızlanabilir.

2 Beğeni

Anladım hocam uzak olmasa sknti yok ama ben İstanbul Arnavutköy deyim genel müdürlük ise taa Beşiktaş ta biraz zor gibi bekleyeceğim mecbur

2 Beğeni

Siz nasıl uygun görürseniz :slight_smile: Aklınızda bulunsun tüm süreçler için özel mesaj üzerinden istediğiniz zaman bana ulaşabilirsiniz. İyi ve sağlıklı günler dilerim.

2 Beğeni