Alt yapı görünmüyor

  1. ay gibi alt yapı 97mbps destekliyordu ama kapasite yetersizliğinden alt yapım gözükmüyor ama şuanda farklı firmada 100 mbps paketi kullanıyorum TurkNet firmasına geçmek istediğimde 35mbps destekliyor geçiş oldukdan sonra modem ara yüzünde değerler yüksek çıkıyorsa yükseltiriz falan diyorlar neden 35mbpsden başvuru alıyorlar sonuçta portumuz 100 ama siz 35 acınca bu portu kapasite yetersiz diye başkaları alırsa olan bize oluyor neden 100 mbps’den değilde 35 ?

bu snr margin değeri ile kopma yaşamıyorsanız iyi orasını bilemiyorum ama portunuzu kaybetmedikten sonra sorun olmaz istediğin pakete geçebilirsin

Selamlar @Galatasaray, altyapı sorgulamada görünmemesinin sebebi tam da bu. Sorgulama boş port üzerinden gerçekleştiriliyor. Şu an kullandığınız port altyapı sorgulamada görünmez. Bu sebeple hizmetinizi direkt olarak taşıyarak mevcut hızınızı ve portunuzu kaybetmeden kullanım gerçekleştirebilirsiniz. https://turk.net/baska-operatorden-gecis

Tarafıma ama bu port 35 destekliyor diyorlar neden aynı hızdan port taşıma yapmıyorlar şuanki alt yapıda hız kısıtlaması olmaz mı portu 35den açarsalar ?

8 senedir kullanıyorum sorun yok gürültü marjı 0.5dB ile hiç sorun yaşamadım

Neden hattınızı taşımayıp yeni abonelik başlatmak istiyorsunuz? Tam olarak talebinizi anlayamadım. Şu an adresinizde farklı bir sağlayıcı üzerinden aldığınız hıza, TurkNet’ten hizmet alarak da ulaşabilirsiniz. Altyapı sorgulamada bu hızı göremezsiniz çünkü şu anda bu port siz kullandığınız için dolu görünüyor. Altyapı sorgulama boş portların desteklediği hızları gösterir. Son VDSL portu size tahsis edildi ise ya da bağlı olduğunuz port daha yakın bir santrale bağlı ise diğer portlardan daha yüksek hız alabiliyorsunuz. Özetle tekrarlıyorum; şu anki hızı TurkNet’te almak için yeni abonelik değil, hat taşıma başvurusu yapmanız yeterli olacak.

Tamamdır @alperenatici olay şimdi anlaşıldı başvuru yaptım dediğiniz gibi taşıma yapmak en sağlıklısı

Bu konu, son yanıttan 60 dakika sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.