Alt yapı 130 mbps gözküyor

Alt yapı 130 mbps gözküyor aldığım hız 10 13 7 8 arasında sürekli değişiyor neden paketteki hızı alamıyorum. 75 Lik paket tanımladılar


pkae

DSLIM kilidi var. Hızım düşük diye kayıt açın. Kilidi kaldırırlar. Bir de kablolu test yapın. Modem wifi bozuk olabilir.

Hocam 75 Lik paketi bile desteklemiyor yinede dediğini yapacağım. Teşekkürler

Hocam detay verir misin aynı evde Türk Telekom 50 mbps var o böyle çok düşük hızlarda…iki servis sağlayıcı da aradığım da 130 Mbps hız olduğunu söylüyorlar.ana santral a çok yakınımda 250 metre felan ana santralden direk ankastre kutuma geliyo

Altyapı sorgusu yapıp atabilir misiniz?
(Netspeed vb. bir yerden)

Kabloyu bilgisayara bağlayıp test edebilir misin ? Bir de sana gelen dsl kabloda splitter veya ek var mı ? O da etki edebiliyor hıza. Daha önce yaşadığım bir problem. Ya Yak 1 konnektör ile ek yaparım ya da direk ucuna uç çakarım. Şuan en fazla kablosuz 2.4 ghzde 55 mbps kablolu ise 70 alman gerek.

Modemim çift bant 5 GHz de berbat hızlar alıyorum.

Sabit bir kanala atayın 5 ghz bandını ve 2.4 ghz ile 5 ghz bandına farklı isimler verin. Birbirini etkiliyor olabilir daha önce yaşadım.

Yarın kablo ile deneyeceğim.suan 5ghz ile böyle sonuç

Hocam bu konular hakkında bilgi birikimim var.ayrica TT ekibi gelince cihaz ile ölçüm yaptırdım. Sonuç böyle fotoğraftakk gibi

1 Beğeni

Şuan alt yapı gözükmüyor.gelen TT ekibi cihazla ölçtü sonuç bu

2.4 GHz için 1, 6, 11 kanallarını 20 MHz bant genişliğinde deneyerek kablosuzda en iyi sonuç bulduğunuzda bırakın, hiçbirinde iyi sonuç alamazsanız diğer kanalları da deneyin.

75 lik paket durumu için ise Paket Değişikliği bölümünde 100 mbps görünüyor mu ona bakın bir de.

Teknik & Destek - Yardım Merkezi - İşlem - Paket Tarife Kampanyamla İlgili Destek İstiyorum bu adımları izleyerek destek kaydı oluşturup 100 paketine geçiş yapmak istediğinizi belirtirseniz temsilci yardımcı olucaktır.

Şu an gece olduğu için gözükmüyor(bende de aynı şekilde), bunu bir de yarın gün içerisinde deneyin orada 100 görünmüyorsa Türk Telekom’un max hızınızı güncellemesi gerekecek(100 alabilmeniz için).

Kanalları denediniz mi?

1 Beğeni

Wifi gücü yarı gücün altında görünüyor. Bu değerler normal. Siz 2.4 modunu kullanın

Sen öncelikle paketi yükselt. Hız profilini 100 mbps yapsınlar. Daha sonra modem ne bilmiyorum. Modemi değiştir. Keenetic güzel cihaz.

Sizin gözler de maşallah. Nasıl farkettiniz öyle.


pc den kablolu şekilde sonuç bu şekilde