Alt kata nakil

Merhaba, yakın zamanda hemen bir alt kattaki daireye taşındım ve nakil işlemi başlattım. 5 iş gününü geçti fakat hala tamamlanmadı. Beni daha nakil ekibinden kimse arayıp ne zaman geleceği ile ilgili bir bilgi vermedi. Müşteri temsilcisi normalde 7 iş gününü geçmeyeceğini fakat bir arıza, alt yapı sorunu vs olursa uzayabileceğini söyledi. Bana ilk günlerde şöyle bir mesaj yollandı:

“Degerli TurkNetli, bulundugunuz bolgedeki altyapi sorunlari nedeniyle hizmetinizi nakil etmemiz gecikiyor. Konuyu biz takip ediyoruz. Su asamada bir sey yapmaniza gerek yok. Bu mesaji size isler biraz gecikiyor demek icin gonderdik. Sizi duzenli olarak bilgilendirmeye devam edecegiz.”

Bundan dolayı biraz işkillendim. Dairelere baktım siteden altyapı için, hepsinde 100mbit gösteriyor. Alt yapı sorunu neden olsun ki? Zaten üst dairedeydim hemen, hiçbir sorun yoktu. Bazı sitelerde okuduğuma göre bu işlemde sıkıntı yaşanabiliyormuş, nakil işlemleri hakkında çok şikayet gördüm. 7 iş gününü aşar mı sizce? Aştığı takdirde ne yapmalıyım çünkü kullanmam gerekiyor ve bir haftadır kullanamıyorum.

Boş port olmama gibi durumlar olabilir veya bölgede yoğunluk vs.

Ama zaten üst kattaki internet bizimdi. Nakil yapıyorken alt kata geçtik hemen, neden boş port olmasın ki?

Selamlar @gwnmehmetcan, nakil süreciniz ile alakalı ekiplerle iletişime geçtim. En kısa sürede gereken işlemler uygulanacak.

2 Beğeni

Teşekkürler

Yasal süreç bitmiş olmasına rağmen TT tarafından arayan soran yok. Müşteri hizmetleriniz ilgileniyor teşekkür ederim fakat bu internetin nakli ne zaman hallolacak?

Tekrar selam, nakil süreci yerel sağlayıcı ile birlikte yürütüldüğünden ilgili ekiplerin onay ve işlemlerini bekliyoruz. Devamında nakil süreciniz tamamlanacak. Ben bir kez daha ekiplerle iletişime geçerek durumu aktardım.

Teşekkürler. Bir tarih verebilirler mi en azından? 7 günlük denen süreç ilerliyor sonuçta.

/ sorunum çözülmüştür. İnternetimi kullanabiliyorum ilgilenenlere teşekkürler.