Almanya merkezli sunuculara bağlandığımda yaşadığım anlamsız ping ve kayıp paket sorunu. Faceit, PUBG

CS:GO ve PUBG oyunlarında Frankfurt (Almanya) sunucularına bağlanırken sürekli yüksek ping veya kayıp paket sorunu yaşıyorum. Müşteri hizmetleri her seferinde trace route ekran görüntüsü istiyor ve bir şey anladıklarını da sanmıyorum. Aynı sunuculara kardeşim (Manisa’dan TT altyapısı ile bağlanıyor) de bağlanıyor ve o bile 55 ms gecikme alırken ben 250-400 gibi değerler alıyorum ve bu benim platformdan ceza almama sebep oluyor. Aynı sorun PUBG’de de yaşanmaya başladı. Müşteri hizmetleri oyunun sunucularında sıkıntı vardır diyor aklımla dalga geçer gibi. Kafayı yemek üzereyim 1000 mbps simetrik ile nasıl böyle rezalet bir durum yaşıyorum anlatamıyorum kimseye.
İşin komik yanı eve kablo kontrolüne ekip gönderip speedtest yapmalarıydı :slight_smile:
Lütfen, “wifi ile bağlanmayın, arka planda uygulama açık bırakmayın, bağlı cihazları kontrol edin” gibi şeyler söylemeyin zaten ping konusunda takıntılıyım böyle amatör hareketler yapmam.





1 Beğeni

Selamlar @fxdx, değerlerinizi ve geçmiş kaydınızı inceleyerek ekiplere bilgi ilettim. Bu süre zarfında modem firmware ve ethernet driver güncellemelerini kontrol etmenizi rica ediyorum.