Allah rızası için artık arayın

Yaklaşık 1 aydır TurkNet’E geçmek ile uğraşıyorum normalde TTNET kullanıyorum her işlemi tamamladık sadece sesli onay kaldığını söylüyorlar ama her işlem sonunda 48 saat sonra aktif olacak diyorlar bizde bitti sanıyoruz oysaki bi kamyon devamı var bizi kimse aramıyor 1 gun boyunca telefon başında beklediğimi biliyorum nolur artik arayın onay veriyim ve su internete geçeyim destek hattına bağlanıyoruz burası satış diyor yönlendiricez diyorlar bota atıyorlar botta yüzümüze kapatıyor yalvaririm bir şekilde arayın bizi onayı verelim aninda

Merhaba @quextra , müşteri numaranızı profilinize ekleyebilir misiniz?

Gülşah hanim nereden yapılıyor bilmiyorum başka bir şekilde halledemez miyiz

Özel mesaj kısmından da yazabilirsiniz.

Yazdim

Önce başvuru yapılır,sonra TurkNet arar belgeleri imzalayın diye,e-devlet üzerinden internet bankacılığı ile giriş yaparak onay verilir,ertesi gün sesli onay için sizi arayacağız der o onay alındıktan sonra da son işlem eski sağlayıcınızda kalır.Geçişinize onay vermeleri lazım.Müsteri kaybetmemek için eski sağlayıcı bize herhangi bir iş emri gelmedi gözükmüyor der ve süreç uzayabilir kasıtlı olarak.

Normalde son işlemde sıkıntı oluyor.Eski sağlayıcı onay vermiyor ve süreç uzuyor.Diğer işlemler 1 günde hallediliyor çünkü.