Alabileceğim hız değeri birkaç ay içerisinde değişti

Merhaba, ben şuan Türk Telekom kullanıcısıyım ve taahhütümün bitmesine az kaldığı için TurkNet’e geçmeyi planlıyordum fakat birkaç ay öncesinde sorguladığımda 35 MBPS hız alabilirken aynı adreste şuanda resimde görünen 16 MBPS hızı alabiliyorum. Bu oturduğum yerde boş VDSL portu olmadığını mı gösteriyor? Ve eğer öyleyse bu paketi kullanmaya başlayıp sonrasında hızımı yükseltebilir miyim, süreç ne kadar sürer?

kullandığınız hattınız değişmiş olabilir mi tt saha ekipleri geldi mi bu durumdan önce

Netspeed Altyapı Sorgulama - İnternet Altyapı ve Fiber Sorgulama (Netspeed Altyapı Sorgulama - İnternet Altyapı ve Fiber Sorgulama)
Şu link üzerinden sorgulayabilir misin ve bir de hat değerlerini paylaşırsan yardımcı olabilirler

Hat değerlerim. Ve öncesi veya sonrasından emin değilim fakat yaşadığım bir arızadan dolayı TT ekipleri bir kere gelmişti yakın zamanda.

netspeed Bu da netspeed’den yaptığım sorgulama sonucu, millenicom üzerinden de aynı sorgulama işlemini yaptım ve orda da 42 Mpbs sonucunu aldım ( Fiber 35 ve Fiber 100 kampanya seçenekleri ile)

Vdsl port olmadığı için TurkNet sorgulamada 16 gözüküyor olabilir zaten şuan 35 lik pakettesiniz direk TurkNet nakil ile geçiş sağlayın tahminime göre 50 mbit gibi bir hız alırsınız sorunsuz hat değerlerinize göre

1 Beğeni