Aktivasyon sürecinde TT ekipleri hâlâ iletişime geçmedi

22.11.2023 tarihinde aktivasyon sürecim başladı ve o tarihten itibaren ne zaman TurkNet’in internet sitesinde bulunan Online İşlemler kısmından bağlantı işlemlerinin ne zaman tamamlanacağını sorsam hep aynı “2-6 iş günü içerisinde Türk Telekom ekipleri firmamız adına sizinle iletişime geçecektir” yanıtını alıyorum. Sorun şu ki, 2-6 iş günlük süre zarfı içerisinde sabır ve anlayış gösterip beklesem dahi bugün itibariyle yedinci iş günü geçmekte ve hâlâ durumda bir gelişme yok. Bu durumu TurkNet ekibine izah ettiğimde “öncelik ve aciliyetiniz ekiplerimize iletilmiştir” yanıtını aldım fakat forumda gördüğüm diğer başlıklara göre bu da altı pek de dolu bir beyan değil. Şu an internet bağlantısı talebi yaptığım yere iş vesilesiyle yeni taşındım, yarın ilk iş günüm ve mobil internetim artık bitme noktasında. Bu durumda madur duruma düşmeme ramak kaldı. Müşteri numaram 3603760; dilerim ki buradan bir gelişme sağlamak mümkün olur.

Selamlar @ardabarduc, adresinizde yerel sağlayıcıya ait fiber altyapı bulunduğunu görüyorum. Kurulum için yerel sağlayıcı saha ekipleri adresinizi ziyaret edecek. Başvurunuza istinaden arka planda gereken adımların atıldığını görüyorum. Yerel sağlayıcı saha ekiplerinin iş sırasına ve yoğunluğuna bağlı olarak adresiniz mümkün olan en kısa sürede ziyaret edilecek. Ben de ekiplerle iletişime geçerek öncelik ve hassasiyet talep ettim.

Kusura bakmayın fakat “mümkün olan en kısa zamanda” gibi ucu oldukça açık ifadelerden artık oldukça yoruldum. Ben bir yıllık ücretimi peşin verdim ve bunun karşılığını almak istiyorum. Bugün hâlâ benim tarafıma bir dönüş yapılmış değil. Oturduğum sitede herkes superonline internet sağlayacısı abonesiyken ben TurkNet’e bir şans vermek istedim fakat daha başlangıç aşamasından bu kararımdan pişman olmak üzereyim. Tarafıma somut bir dönüş yapılmadığı taktirde para iademi gerçekleştireceğim.

Tekrar selamlar, yerel sağlayıcı kaynaklı kablo sorunu olduğunu ve 15.12.2023 tarihine kadar sorunu çözmeyi planladıklarını görüyorum.