Aktivasyon sürecinde aciliyet

Herkese iyi forumlar.Cuma günü TurkNet 'e başvuru yaptım.Türk Telekomdan geçiş yapıyorum.Pazar günü arayıp sesli onayımı aldılar.Saat 10 gibi 48 saatlik süre dolacak.Sorun şu ki izine ayrıldım.İnterneti kullacak onlanlar ailem.Onlar da modem arayüzüne girip kullanıcı adı ve şifre giremezler.Daha ne kadar sürecek bu aktivasyon süreci ?Durumun aciliyetini kime iletebilirim ?

Merhaba bazen hava şartları veya yoğunluktan dolayı işler gecikebiliyor sabrınız için teşekkürler @EFG @Baran yöneticilerimiz en kısa sürede sizinle ilgilenecektir.

1 Beğeni

Umarım bir an önce çözülür hocam.

Merhaba,
Özel mesaj üzerinden abone numaranızı iletir misiniz? Arka planda durumu ilgili birime ileteceğim.

2 Beğeni

Umarım bağlanmıştır internetiniz. Aynı durum benimde başıma geldi. 18 aralıkta başvuru yapmıştım ve sağolsunlar evime 28 ocakta internet için anca geldiler. 40 gün internetsiz kaldık aktivasyon sürecinde. O yüzden sizi en iyi ben anlarım :slight_smile:

1 Beğeni

Hocam benim hali hazırda altyapım var zaten.Türk Telekomu arayıp sordum ev telefonumu taşımışlar.

Sesli onayı aldıktan sonra süreç çok uzun sürmez. En kısa sürede mevcut hizmetin sinyali gidecektir.

1 Beğeni

Umarım bugün hallolur.

Merhaba @ovven, aktivasyon işlemlerinizi önceliklendirmek için arkadaşlarıma durumunuzu ilettim. Arka planda hattınızı ve hizmetinizi kontrol ederek size en kısa süre içerisinde yardımcı olacağız. Bende tüm sürecinizi aktif hale gelene kadar buradan takip edeceğim.

2 Beğeni

Teşekkür ederim @EFG

1 Beğeni

Şuan aktivasyonum gerçekleşti. @Baran ve @EFG teşekkür ederim.

3 Beğeni

Sorunun çözümüne sevindim. Aramıza hoş geldiniz, hizmetinizi iyi günlerde kullanın inşallah.

1 Beğeni

Umarım pişman olmam.Teşekkürler:) Hoşbulduk :slight_smile:

2 Beğeni

Keyifli kullanımlar dilerim, yardım gereken bir durum olursa Online İşlemler Merkezi üzerinden talebinizi iletebilir buradan ben ve diğer moderator arkadaşlarım ile iletişime geçebilirsiniz :hugs:

3 Beğeni

Tamam hocam Teşekkür ederim :slight_smile:

2018 Ocak ayından beri kullanıyorum bir kere olsun pişmanlık duymadım. Umarım siz de sorunsuz bir şekilde kullanırsınız.

2 Beğeni

74 dakika sonunda konu otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıt girilmesine izin verilmiyor.