Aktivasyon süreci internet ve ip gelmiyor

Yeni bilgilerimi sms olarak gondermeden once internete sorunsuz ve sıkıntısız baglanirken bi anda aktivasyon icin gelen smsden sonra internetim koptu, surec icin modem arayuzunden yeni bilgilerimi girmeme ragmen tam 10 kez ve 2 kere temsilciyle gorusmemde bir türlü sorunu cozmemekte, bir türlü ip gelmiyor ve internet baglantisi yok, biran once bu soruna destek beklıyorum lutfen. Modem airties5650tt

Yaşadığınız problem ile ilgili destek kaydınız yoksa, hemen online işlem merkezi Online İşlemler - TurkNet üzerinden destek kaydı oluşturunuz. TurkNet size kaydınız üzerinden bilgi verecektir.

Ne yazik ki boyle bir secenek cikmiyor


Sadece bu sekilde gozukuyor.

1 Beğeni

Sanıyorsam daha aktivasyonunuz tamamlanmamış. Farklı bir sağlayıcan geçiş yaptıysanız oradaki internetiniz kesilmiştir. Henüz aktivasyon tamalanmadığı içinde internet erişimi verilmemiş olabilir.

Farklı internet sağlayıcıdaki geçişlerde eski firmanızdaki PPPoE (Kullanıcı Adı ve Şifre) silinir TurkNet’in vereceği bilgileri giriş yaparak internete giriş yapabilirsiniz. Herhangi bir sms geldi mi tarafınıza kullanıcı adı şfire ile ilgili?

Modem arayuzumde internet baglantisi bagli degil diyor dsl baglandim bagli ve internet ip de hicbir sey yok hani ip bile yok bugun yaklasik 10 defa modem resetleyip yeni gelen aktivasyon bilgilerimi denedim yine giremiyorum yine giremiyorum internete, evet farkli bir firmadan gecis yaptim direk 3 4 defada sordum gecis yapmadan once isim geregi homeofis calisiyorum kesinlikle internetimin baglantisinda sorun olmayacak degil mi diye sordum hepsinde evet dediler bugune kadar olan internetimden de oldum gercekten daha firmaya gecis yapmadan cildiricam artik.

Vlan ıd : 35 girdiğinize emin misiniz.

Selamlar @KoSDoK, altyapısal bir durum olup olmadığının kontrol edildiğini ve altyapınızda herhangi bir sorun tespit edilmediğini görüyorum. Yüksek ihtimal sorun modem kurulumunuzla alakalı. SMS yoluyla modem kurulumu bilgilerini ilettim. https://turk.net/destek/category/modem-kurulumu-nasil-yapilir veya https://turk.net/video-destek bağlantıları kurulum konusunda size yardımcı olabilir.

10 fazla modem kurulumu gerceklestirdik bircok kez modem fabrika ayarlarina geri dondurdum hizli kurulum sagldik yok olmuyor, gecis surecine kadar sorun olmayan internetimde dun kesinti yasadiktan sonra ne ip geliyor ne internet

Konu kapanabilir bugun çözüldü internetim geldi

2 Beğeni