Aktivasyon hala tamamlanmadı

merhaba, kablolama yapıldı, modem ayarlandı her şey hazır fakat hala aktivasyon tamamlanmadı. internet bağlantım yok. birkaç kere aradım ama çözüm bulamadım. modem kurulumunun üzerinden 24 saatten fazla bir süre geçti. aradığımda işlemler için kayıt oluşturuyorum deniliyor şu saate kadar gelir deniliyor fakat hala aktivasyon tamamlanmadı

1 Beğeni

Merhaba @hrn

Bu sorun için destek kaydı açmışmıydınız

online işlemlerde destek kaydı açabileceğim bir seçenek yok. aktivasyon işlemi tamamlanmadığı için online işlemler panelindeki menüler gösterilmiyor. aradım, talebinizi aldık sorununuzu kısa sürede çözeceğiz dediler. sorun çözülmedi. tekrar aradım yine aynı ifadeler. konuyla ilgili hiçbir yerden bilgi edinemiyorum.

1 Beğeni

Merhabalar, akivasyon işlemleriniz için arkadaşlarıma bilgi verdim. Sizinle kısa süre içerisinde iletişime geçerek yapılması gereken tüm işlemleri kısa süre içerisinde gerçekleştireceğiz.

3 Beğeni

Arkadaşlarıma durumunuzu iletmiştim. Gerekli tüm işlemleriniz tamamlandı ve sorunsuz bir şekilde hattınız aktif hale geldi :slight_smile: İyi kullanımlar dilerim :nazar_amulet:

3 Beğeni