Aktivasyon hakkında birkaç soru

Randevu için aranmayı bekliyorum ve birkaç sorum var;

1- E-Devlet üzerinden onayladım ve herhangi bir belge teslim etmeme gerek yok doğru mu? Belgeleri sizden alacağız diye mail geldiği için emin olmak istedim.

2-Ücret işi nasıl oluyor? Benden herhangi bir kart bilgisi istenmedi.

3-Kurulum işlemi için en geç saat kaça kadar gelebiliyorlar?

4-Duvarın içindeki telefon kablosunun ordan fiber geçirebilirler mi?

Kurulum ücretini 3 eşit parçaya bölüp faturaya yansıtıyorlar. Size TurkNet kullanıcı adı ve şifresi gelecek e-mail adresinize oradan TurkNet TurkNet Online İşlem Merkezi(Online İşlem Merkezi)'ne girip kredi kartı ile otomatik ödeme talimati verebilirsiniz. İlk fatura geldiğinde bankadan otomatik ödeme talimatı verebilirsiniz. Hatta TurkNet Online İşlem Merkezi üzerinde sabirt fiyat kampanyası varsa katılabilirsiniz. TurkNet Online İşlem Merkezi baya iyidir. Oradan baya bir işlem yapılıyor

1 Beğeni

Ücret Gigafiberse 12 aya Türk Telekom üzerindense 3 ay şeklinde faturana ek yapılır, Kurulum en geç saat 6 diye biliyorum, aynı şekilde belgede yok sanırsam onlar kurye ile başvuru yapanlar için.

1 Beğeni

Merhabalar @varga, aktivasyon işlemleri ortalama 2 ila 6 iş günü içerisinde tamamlanıyor. Faturalandırma işlemleri aktivasyon işlemi tamamlandıktan sonra başlıyor ve sonrasında dilerseniz otomatik ödeme talimatı verebilirsiniz. Ekipler geldiğinde kablo çekimi için kendilerine sorarsanız bu konuda bilgi vereceklerdir.

1 Beğeni

Bu konu, son yanıttan 60 dakika sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.