Aktivasyon belgelerinin teslimi

Bir kez 8503338444 numarasından aranmisim ancak çalışırken duymadım çağrıyı sonrasında geri döndüğümde kurulum için arandigim söylendi teleksekreter tarafından tekrar geri aranacagim belirtildi ancak ne arayan ne soran var bir daha

1 Beğeni

TEKİZDEN ARANMIŞSINIZ. arkadaşın dediğini yapın .
kurulum ekibi

Telefondan geri aranmıyor.
https://www.tekiziletisim.com/iletisim.html buradan İletişim formunu doldurun. Telefon numarası abone numarası gibi bilgilerinizi yazın. Geri dönüş sağlanacaktır. TurkNet müşterisi olduğunuzu belirtin bir de.
İyi günler,

1 Beğeni

hiç işim olmadığı için öğrenmiş oldum sağol :slight_smile:

1 Beğeni

Önemli değil. Bilgi aktarılınca değer kazanır :slight_smile:

1 Beğeni

Dediklerinizi uyguladım geri dönüş sağladılar ancak yine kurye için arayan soran olmadı malesef aşırı yorucu başladı TurkNet maceramız

1 Beğeni

Sıfır kurulum mu yoksa geçiş mi yapıyorsunuz ? Sıfır kurulum yapılıyorsa gelen ekibe belgeler teslim edilecektir. Geçiş ise kurye teslim alıyor. TurkNet desteke yazarak veya twitterdan yanıt alabilirsiniz.

Yeni fiber altyapı geldi sıfır kurulum olacak

Gigafiber mi ? TT VAE fiber mi geldi ? Kuryenin teslim alması gerek belgeleri eğer almıyorsa
https://turk.net/kargo MNG kargoyla ücretsiz bir şekilde TurkNet 'e gönderebilirsiniz.

TT VAE Geldi MNG ile yollayabilirim ancak süreç hakkında bilgim 0 şuanda ilk aşamada kurye mi alacak teslim yoksa kurulum ekibi mi teslim alacak hiç bilmiyorum

Kurulum ekibi TT’den olduğu için onlar belgeleri almaz. Ya Kuryeyi bekleyeceksiniz ya da İşlemlerin hızlanması adına Kargoyla gönderebilirsiniz.
@EFG
@Baran

Merhaba @Ahmetbasaran, müşteri numaranızı bana özel mesaj üzerinden iletirseniz ben hizmetinizi kontrol edip aktivasyon işlemlerinizde size yardımcı olmaya çalışacağım.

1 Beğeni

2346712 abone no yardımcı olursanız çok sevinirim gerçekten

Aynı sorunu bende yaşıyorum. Kurye geleceği söyleniyor ancak 7 gündür kurulumun başlaması için önce kuryenin gelmesini bekliyorum.

Ben olsam beklemezdim 2.gününde MNG kargoyla gönderirdim.

1 Beğeni

Benim de sıkıntılı süreç oldu kuryeye dün teslim ettim fakat siz bence mng’den kargo ile yollayın daha hızlı olacaktır.
MNG Kargo TurkNet Müşteri Numarası: 309177497