Akşamları DÜŞÜRÜLEN İnternet hızı

Her akşam takip ediyorum yalnızca bir akşam düşürülmedi o da teknik destek talebini açık tuttukları akşam gün içinde bana sağlanan 373772726363 mbit hızı ben ne yapayım kullanacağım saatte 16mbite düşürülürse?

Daha yeni geçtim TurkNet 'e pişman olmama sayılı günler kaldı bu nasıl rezilliktir?

Bakın hızım modeme ulaşıyor ama ben o hıza ulaşamıyor değilim sistem üzerinde dahi hızın düşürüldüğünü görüntüleyebiliyorum e madem ben 16mbit paket kullanayım neden bunca para veriyoruz ki bu hızda kullanacak isek gündüz evimize hızlı İnternet gelsin diye mi?
Düşeceğini tahmin ettiğim için ilgili saatte öncesi ve sonrası yaptım bakınız görünüz


Merhabalar, modem arayüzünüze giriş yapıp hat değerlerinizi bizimle paylaşabilme şansınız var mı?

Muğla genelinde böyle bir sorun var. Kendim Ortaca’da oturuyorum , altyapı kısa süre önce yenilendi o yüzden fazla bir sıkıntı çekmiyoruz fakat Marmaris’te çalıştığım 2 ay içerisinde Telekom da dahil olmak üzere diğer alternatif firmalar internetin i’sini bile veremediklerini gördüm. Mobil şebeke bile doğru düzgün hizmet veremiyor. Çok garip bir şehirde yaşıyoruz :thinking:

Bir de bu var. Tesekkurler.

Bu görüntü müdür talep ettiğiniz?

Merhaba @Mrdayi hattınızın zayıflaması çok fazla sorununuz büyük ihtimal bundan kaynaklanıyor isterseniz TurkNet Online İşlem Merkezi üzerinden arıza kaydı açın veya açık arıza kaydınız var ise temsilciden yerinde destek ekibi talep edin veya uzman bir kablo tesisat ustasından yardım almanızı öneririm muhtemelen kablonuz eskidiği için iç direnci yükselmiştir veya kablonuzun ek,bağlantı noktalarından birinde oksitlenme meydana gelmiştir.

1 Beğeni

Gün içerisinde istediğim hızı alıyorken akşam azalması bununla ilgili olabilir mi gerçekten? Hele ki Vodafonedan yeni geçtim 28mbit eksiksiz veriyordu aynı kablo ile o nasıl oluyordu? Hızlanma için geçtim emekliyorum

ss
Covid dönemindeyken inşaattan kalma ev tesisatı ile bu hızı alıyordum ve hız olarak yetiyordu açıkçası lakin çok fazla paket kaybı yaşıyordum. Saat sabah 05.00 civarlarında 88mbite çıkıyordu hızım. Sonradan gidip yeni ve kaliteli bakır kabloyla aşağı ankastreden ve kadar kablo çektim ve sonuç:

Selamlar @Mrdayi, foruma hoş geldiniz :raising_hand_man: Değerli üyelerimiz ve kıymetli moderatör arkadaşlarımızın da belirttiği gibi hat değerleriniz sağlıklı görünmüyor. Farklı bir sağlayıcıdayken belirli bir hızda sorun yaşamadığınızı belirtmişsiniz. Bakır kablolar kolay yıpranan ve zamanla sorun yaratabilecek yapıya sahip. Sorun büyük oranda iç tesisatınızda. İnceleme için ekip yönlendirildi :handshake: