Akşam 19.00'dan sonra ping, download düşüklüğü

Merhaba, değerleri aşağı bırakıyorum. Her gün saat 7’den sonra internetim bu şekilde. Oyun asla oynanmıyor, eve yeni kablo çekildi değişen olmadı. Bir sürü arıza kaydı açtım bundan öncesinde Türk Telekom’a çözüm olmadı. Türk Net’le bunu artık yaşamam diye düşünmüştüm ama devam ediyor arızalar.

merhaba akşam 7 den önceki hat değerini ve internet kötüleştikten sonraki hat değerini atabilirmisin

Selamlar @sayintekerr, değerleri aşağıya bıraktığınızı belirtmişsiniz fakat ekran görüntüsü paylaşmadığınızı görüyorum. Bakır altyapı üzerinden hizmet alıyorsunuz. Bakır altyapıda %30 kayıp olağan kabul edilir. Bu kayıplar yoğun kullanımın olduğu saatlerde artabilir. İç tesisatınızı yeniletebilir ve güçlü bir modem satın alabilirsiniz.

2 yıldır TT kullanıyordum, hiç bir problem yoktu. Akşam saatlerinde bile, ama son 1 aydır gerçekten felaket akşam saatlerinde. Akşam saatlerinde ben 200 ping ile oyun oynayacaksam bunun hiç bir anlamı yok. İşten çıktığım saat 7 zaten ve o andan sonra internet kötüyse dediğim gibi bi anlamı olmuyor.


Üstteki akşam saatlerinde yaptığım bir test, 10 sularında LoL TR serverında pingim 300’leri gördü.

Bu ise saat 14.00 testi. Uploadım normalde 7-8 arası iken 3 civarlarında. Uploadımda da epey bir düşüklük var. Diğer bir mesele ise ben TurkNet’e geçerken adres sorgulama ekranında adresimde verilebilecek hız 90 diyordu. Ben abone olduktan sonra zaten asla o hızı alamadım, şimdi adresimi yeniden sorgulattığımda 50’ye düşürülmüş. Bu da epey yanıltıcı oldu.

Özet olarak ben bu internet ile işten çıktıtkan sonra akıcı bir şekilde kullanım yapamayacaksam ne anlamı var? Hak verirsiniz diye düşünüyorum.

Akşam modem hat değerleri.

Sabah;