Ağır internet sorunu

Merhaba, daha öncesinde atlak port sorunuyla ilgili bir başlık açmıştım ve buna çözüm sağlanmıştı. Fakat ADSL’den VDSL’e geçtikten 1-2 hafta içinde internetimde ağırlaşmalar, kopmalar ve kendi kendine gitgeller yaşamaya başladım.

konuşmalar burada mevcut.

Fakat tam anlamıyor bir çözüm sağlanmış değil. Film/dizi izlerken 480P üstünü izleyemiyorum sürekli donuyor. Oyun oynarken ping ve fps sorunu yaşamadığım halde internetimden ötürü ekranım donuyor kimi zamanda 250-350 ping görüyorum. Çözüm sağlandı diyorlar ama çözülmedi. Nasıl bir problem anlamış değilim.


Kablolu bağlantıya sahibim. Modemim Archer VR300 model yani modemle alakalı da bir problem değil fakat hatta kopukluklar oluşuyor sanırım. İç tesisatıma da baktırdım 6-7 ay önce bir sorun yoktu ama dışarıdan gelen hatta sıkıntı olabilir demişti elektrikçi çünkü hatta yoğun bir parazit olduğunu söylemişti. İlgilenirseniz sevinirim.

merhaba hat değerlerinde gözüken şuan için iç tesisat sorunu gibi ama kablonuzdan eminseniz ve ankastre kutusundan ölçüm yapmayı biliyorsanız ölçümüzü gerçekleştirin sonuçları gözlemleyip buradan paylaşabilirmisiniz?