Adslden vdslye

Dün yaptığım sorgu sonucunda sonunda vdsl için boş port olduğunu öğrendim geçiş talebimi ilettim. Bugün işlemin başlatıldığı bildirildi 3 iş günü içinde boş port varsa geçecekmiş. Cumartesi ve pazar günü tt ekipleri çalışıyormu? bugün yarın geçme ihtimali var mı? Bir de iç tesisatım sıkıntı çıkarırmı 35 mbps için? Hat değerleri böyle

Hat zayiflamaniz 1db civarinda bu mukemmel demek. Bence bir sorun olmayacaktir.

1 Beğeni

Merhaba,
Türk Telekom hafta sonları da çalışıyor ancak belirtilen 3 gün, iş günleri kapsıyor. Umarım en kısa sürede VDSL geçişiniz sağlanır ve daha yüksek hızda internet kullanımı yapabilirsiniz.

1 Beğeni

Merhaba, ADSL üzerinden Net bir şey söyleyemeyiz fakat, tahmin yürütebiliriz. ADSL hattın da SNR tarafın da zayıflama mevcut belki, portsal bir durum yani VDSL portta belki daha fazla SNR kullanımı olacak tabi, saha dolabı kapasitesi iç/dış hat altyapısı önemli. VDSL geçtikten sonra tekrar post oluşturun daha emin bir şekil de bakalım. Hattınızın sağlıklı olması için yapılabilecekler:

  • Ek, dsl prizi ve splitter kullanma/yenile (YAK1)
  • Ankastre bağlantılarını kontrol ettir, sorun var ise kablonda ki diğer 2 damarı kullanın ve YAK1 bağlantıyı sağlayın, sorun kabloda ise CAT6 23AWG Nexans, Erse, Reçber marka kablo kullanmanızı tavsiye ederim.
1 Beğeni