Adsl modem VDSL hat

Zte olmaz mı ya o vardı orda

1 Beğeni

şu anda revaçta keenetic var, asus var. o markayı da duydum ama ne derece kaliteli bilmiyorum. belki benim dediklerimden daha kalitelidir. bilen arkadaşlar yardımcı olur belki. bilgim olmadığı için net bir şey söylemeyim. eğer çok para vermeyecekseniz sorun olmaz gibi. nasıl olsa ölene kadar kullanmayacaksınız…
şimdi hatırladım bazı iss ler zte marka modem veriyordu. iss ler genelde çok kaliteli modem vermezler. eğer o modemlerden değilse iş görür.

Hepsi aynı hızı vermiyor mu ya ne değişikliği oluyor?

1 Beğeni

mercedeste 100 km hızla götürür seni, şahin de… hepsi aynı hızı veremeyebilir, wifi özelliği kötü olabilir, kimisi çok ısınır verimli olamaz, bazı ayarlamalar olmayabilir. snr falan. yani markadan markaya değişir.

1 Beğeni

Ya ama bu adsl ışığı yanıp sönmesi umarım modem kaynaklıdır aktivasyon falan da gerçekleşmiş fakat o ışık yanıp sönüyor bana verdikleri bağlantı da VDSL bundandır kesin dimi kullanamamam

dsl ışığı hiç yanmazsa modemle TurkNet arasında iletişim sağlanamamıştır yani internet bağlantısı yoktur demektir.eğer yanıp yanıp sönüyorsa yani sabitlenmemiş ise internet bağlantısı var ama dsl sinyali yoktur demektir. sizin internet bağlantınız var ama sinyaliniz vdsl ise ya da olacaksa bu modemde dsl ışığı sabitlenmez.

bazı modemlerde internet ışığı ile dsl ışığı farklı olabiliyor. sonuçta internet ışığı yanıyor dsl ışığı yanmıyorsa ya da sabitlenmiyor ise aynı dediğime çıkar. :slight_smile:

1 Beğeni

belki şu anda vdsl modemi taksanız interneti kullanmaya bile başlayacaksınız. eğer aktivasyon yapılıp herhangi sorun yoksa :slight_smile:

1 Beğeni

Aktivasyon yapıldı dediler çok teşekkürler ))

2 Beğeni

umarım 35 mbps hızı maksimum alırsnız. sorunsuz bir internet kullanımı dilerim.
hem size karşı mahcup olmak istemem hem de sorun yaşamanızı istemem… :slight_smile:

2 Beğeni

Yani türk Telekom ekiplerinin ileti mesajı falan var orda öyle yazıyor download hızı mi ne 35000kb fsalan yazıyordu yanlış anlamadiysam

2 Beğeni

o zaman vdsl olarak tanımlanmış ve hattınıza bağlı olarak en kötü 30-33 mb alırsınız :slight_smile: daha fazla olur umarım.

1 Beğeni

Umarım siz neden hep buradasınız müşteri temsilcisi misiniz?

2 Beğeni

hayır ben yetkili değilim. sadece sizin gibi aboneyim. ben de yaşadığım sorunları ve çözüm konularında acizane sahip olduğum tecrübeleri paylaşıyorum. şu sıralar elim biraz boş olunca forumda sık yazıyorum.
damdan düştüğüm için zamanında, şimdi de damdan düşenlere yardım ediyorum denebilir :slight_smile:

2 Beğeni

Modem kesinlikle çalışmaz.

1 Beğeni

Eğer modem alacaksanız ADSL geçirme talebinizi iptal edin

1 Beğeni

Ulan VDSL modem aldım adsl gecirmisler şuan kullanıyorum sorun yokta yine VDSL geçiş isticem onu beklerken internet kullanamicam mi şimdi ben ?

1 Beğeni

ADSLden VDSLe geçişte 1 saat falan internet kullanamamıştım.

3 Beğeni

He iyi azmış bari teşekkürler

3 Beğeni

haha hah. ben demiştim demeyi sevmem ama ben demiştim :joy: :joy: :joy:
neyse sorun olmaz. vdsl ye geçiş isteyin. bende 2 saatte tamamlanmıştı. arkadaşın da dediği gibi bi kaç saatte halledilir inşAllah :slight_smile:

1 Beğeni

İnşallah diyorum. Yani yine fiziksel port değişikliği olacak gibi görünüyor

3 Beğeni