Adsl kart değişimi

Merhabalar

1 ay kadar önce vdsl e geçmek için talep açmıştım, yaklaşık 5 gün önce boş vdsl portu olduğu ancak kart tipimin adsl olduğu bilgisi geldi. Kart tipi değişimi için TürkTelekoma bireysel olarak başvurmam gerektiği söylendi. TürkTelekomla iletişime geçtiğimde ise direkt olarak benim başvuru yapamayacağımı, mevcut iss’min bu talebi oluşturması gerektiği söylendi. Bende tekrar TurkNet ile iletişime geçtim ve TürkTelekom üst birimiyle iletişime geçildiği söylendi. Fakat bugün kart değişimi ile alakalı bir mesaj değil portun dolduğu mesajı geldi. Tabi bu arada portun dolması normal fakat bu kart değişmediği sürece her ne kadar port boşalsa da geçiş işlemlerim yapılamayacak.

Zaten bu kartın olmaması demek port olmadığı anlamına gelmiyor mu? Bana neden port var ama kart yok denildi?

İnternete baktığımda bu işlerin nasıl yapıldığına dair pek bir bilgi de bulamadım. Bu değişimi türktelekomun yapacağı belli fakat Bu işin prosedürü nedir, işlemler nasıl olacak ? Bu konularda bilgisi olan veya başına gelen var mıdır?

Şimdiden teşekkürler, iyi bayramlar

Siz yanlış yanlış yönlendirilmişsiniz. Sizi telekom a kim yönlendirdi yani TT ye kim başvurmanız gerektiğini söyledi ?
Oimden kayıt açarak Hattımın VDSL porta geçiş yapılmasını istiyorum şeklinde belirtseydiniz bu kadar uzun sürmezdi inanın bana.
Siz kayıt açın Söylediklerimi yazın ve bekleyin kaydın da kapanmasına müsade etmeyin ki sürekli olarak kontrol edilsin. Mutlaka en kısa sürede geçebilirsiniz.

1 Beğeni

Cevabınız için çok teşekkür ederim. Online işlemlerden açtığım destek kaydıyla ilgilenen uzman arkadaş söylemişti fakat sonradan (sanırım) hata olduğunu anladı kendisi türktelekom ile iletişime geçti. Bir hafta kadar sonra boş port yok yanıtıyla olumsuz dönüş aldım. Mevcut kaydımı bilerek kapatıp başka bir arkadaşla görüşmeye başlamak istiyorum. Yeni kaydı dediğiniz gibi açıp kontrollerin sağlanmasını isteyeceğim.
İlginiz ve cevabınız için teşekkür eder iyi günler dilerim.

Rica ederim ne demek. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
Herkes sorun yaşıyor bizde bir aile olarak birbirimize yardımcı olmaya çalışmalıyız zaten.