Adsl’den vdsl’ye geçiş

Merhaba, tam 1 haftadır vdslye geçmek için internetim yok, altyapı çalışmaları vardı. Bitmiş sanırım üst ve alt katlarım 60+ download almaya başladı. Benim dsl vs ışıklar yok ve teknik bilgilerde de modem buluşmuyor yazıyor. Yazdığım destek kayıtlarında aldığım cevap da “altyapı değişikliği işleminiz devam etmektedir”. Normal mi herkesin geçip benim devam etmesi. Evdeki tüm mobil internetleri bitirip ek paket almak zorunda kaldık. Yeni modem de aldım vdsl için. Yetkililer rica ediyorum tamamlansın artık işlemler.

Merhaba,
Yerleşik operatör saha ekiplerinin iş yoğunluğuna göre bu süre değişebilmektedir. Bana özel mesaj üzerinden abone numaranızı gönderir misiniz? Arka planda ilgili birime konuyu ileteceğim.

Özelden yazılmıyor siz bana yazar mısınız?

Tabi ben size mesaj atıyorum şimdi.

1 Beğeni

Merhaba @mertcannsezer, ben şimdi konu ile ilgili size özel mesaj atıyorum. Bana müşteri numaranızı o mesaj üzerinden iletin. Ben size bu süreçte yapılması gerekenler konusunda destek olup yardımcı olacağım.

2 Beğeni

Merhaba @mertcannsezer, şu an hizmetinizi kontrol ettiğimde dün ekipler tüm işlemlerinizi halletmişler. Çevrimiçi olarak kullanım gerçekleştirdiğinizi görebiliyorum. Bu süreçte yardımcı olabileceğim farklı bir durum var mı?