Adsl den Vdsl geçiş sorunu

Merhabalar.TurkNet e geçeli 1 ay olmadı.Başvurduğumda altyapımım 56 mbps ye kadar desteklendiği söylendi ve 50 mbps ye kadar olan tarifeye geçtim.Hızım 12-13 mpbs arası çıkıyor.Hızım geçtikden sonra değişmedi.Ben de Adsl den Vdsl e geçiş talebinde bulundum.Boş port olmadığı,15 gün aralıkla geçiş talebinde bulunmam gerektiği söylendi.Bugün tekrar talep de bulunduğum da boş port olduğu,türk telekom dan altyapı hızımın ne kadar desteklendiği ile ilgili bilgi alınamadığı(56 mpbs denilmişti),bilgi alındığında geçiş yapılacağı söylendi.Şuan da herhangi birşey yapılmış değil.Adsl den Vdsl e geçiş bu kadar mı zor?? Yardımcı olursanız sevinirim,boş port u da kaçırmak istemiyorum

Destek numarası: 48127532

yani boş port olduğunda direk geçiş yapılıyor ben adsl den vdsl e 2 günde geçmiştim eminim sizin için bekletiyorlardır portu içiniz rahat olsun.

isterseniz burdan port takibi yapabilirsiniz.


Çıkan sonuç bu

Tahminimce yeni port eklemesi yapılmış sadece TT ekiplerinin portu aktif etmesi kalmış eğer dediğim gibiyse merak etmeyin size port kalacaktır

Dün Vdsl e geçiş işlemleriniz için tt ile görüşmelerimiz devam ediyor denildi.Bugün de boş port olmadığından geçiş yapamıyoruz deniliyor.Oysa ki ilk aradıklarında boş port var tt den altyapınızın alabileceği hız hakkında bilgi aldığımız da geçişinizi gerçekleştireceğiz demişlerdi.???

Merhabalar, ne yazık ki başvuru süreçlerinde anlık olarak portların durumu değişmesi nedeniyle bu durumlar yaşanıyor :frowning: Bana müşteri numaranızı bu konu ile birlikte özel mesaj üzerinden iletir misiniz? Sizin için gerekli kontrollerimi yapıp yardımcı olmaya çalışayım.

Yani bu durum gerçekten can sıkıcı oluyor siz port için daha önce başvurmanıza rağmen sizden sonra başvuran TT abonesi olduğu için ona öncelik veriliyor.

  1. Sınıf muamelesi görüyoruz.Çok can sıkıyor
1 Beğeni

Ben konuyu arkadaşlarıma iletmiştim. Size geri dönüş yapmışlar. Port durumunuzu takip etmeye devam edeceğim. Boş VDSL portu gördüğümüz zaman sizin geçiş işlemlerinizi tamamlayacağız. İsterseniz bu süre zarfı içinde sizde ara ara altyapı sorgunuzu yaparak boş port kontrolünde bulunabilirsiniz.