Yaklaşık 3-4 hafta önce binaya gigafiber kutusu kondu adrese yeni taşınacaktım, kutuyu görünce taşınana kadar aktif olacağını düşündüm epey bir sure vardı taşınmaya, fakat bu kadar yavaşlık göstereceğini düşünmezdim adrese taşındım birkaç gün oldu ve hala herhangi bir bağlantı gerçekleşmedi üstüne altyapı yok diyerek nakil işlemlerim bile alınamadı 2025 yılında internetsiz kalmak çok komik geldi… İşlerimi de internet üzerinden yapıyorum şuan tamamen çaresiz bir şekilde her gün TurkNet destek kaydı açıp konunun ne zaman çözüleceğini söylediğim de kesin bir yanıt alamıyorum. Müşteri temscilerinin bile projeden haberi yok sadece bekleyin demekle kalıyorlar. Sadece bilgi istiyorum bu süreç ne kadar sürüyor? Adreste gigafiber kutu kablolar mevcut daireye çekmediler hala deneyimi olan arkadaşlar bu süreç hakkında beni bilgilendirebilirmi?
Merhaba, aktivasyon işlemleri kademeli olarak tamamlanıyor. Ortalama süreç kutu konulduktan sonra 6-8 haftadır. Web sitemiz üzerinden belirli aralıklarla adresinizi kontrol edebilirsiniz.