Adresinizde fiber internet altyapısı varsa; bize bildirin, 3 ay internet kazanın!

Sadece tt fiber altyapısı için mi ?

Bence sadece tt değil tt olsa yazardı orda bağımsız adresinize fiber altyapı varsa diyo

1 Beğeni

@EFG var mı böyle bir kampanya ? Yoksa yeni dolandırıcılık yöntemi falan mı :joy:

Ben sitede bu tarz bir yer göremedim ?

bakır altyapı sorgulamalarında çıkıyor.
image

Yetkililer konuyu aydınlatabilir mi?

Bu kampanya yalnızca yeni aboneliklerde geçerli. Bilgileri doldurup mail doğrulaması yaptıktan sonra bu bilgilendirmeyi içeren bir bildirim geliyor.

Tamam da altyapi hangi fiber olduğu fark ediyor mu ?

bilen yok mu??? (20 karakter)

Türk Telekom fiber olması gerekiyordur büyük ihtimal. Bilgilerinizi bırakıp TurkNet ile iletişime geçebilirsiniz.

Eğer Superonline Altyapısınıda kullanırsa TurkNet İlk abone olarak beni yazsınlar :slight_smile:

1 Beğeni

@EFG @Darkcrak hocalarım konu hakkında bilginiz var mı?

Fiber varsa siz iletin onlar kontrol edip bilgi verirler. :person_shrugging:

1 Beğeni

Dolandırıcılık vs değil. Sorgu sonuç ekranında alt kısımda görünüyor.

Merhabalar, konuya açıklık getirmek istiyorum :slight_smile:
Bazı bölgelerde TTFiber altyapısı olmasına rağmen TurkNet ve diğer İSS’lerin sistemlerinde TTFiber altyapısı olduğu çıkmıyor. Bu sebeple biz bu bulguları ve tespitleri sizden istiyoruz.

Eğer bölgenizde TTFiber altyapısı varsa ve bizim sorgu sayfamızda çıkmıyorsa bulunduğunuz adresi bize iletin. Biz arka planda gerekli detaylı çalışmayı gerçekleştirip TTFiber altyapısı üzerinden size hizmet verelim istiyoruz. Bu yüzden tespitlerinizi bizimle paylaşırsanız ve adresinizde TTFiber altyapısı olursa bu altyapı üzerinden size üç ay ücretsiz kullanım hakkı sunuyoruz :wink:

6 Beğeni

Benim bir akrabamın oturduğu yerde TT fiber var ve TurkNet sorgu sayfasında bina numarası bile çıkmıyor. Eğer ben bu adresi sizinle paylaşırsam incelemelerden sonra 3 ay ben de kazanabilir miyim? Yani kendi çabamla keşfettiğim yerlerden kazanma şansım var mı?

O adreste abonelik başlatır iseniz neden olmasın :hugs:

@EFG Bulundugum binaya TTfiber altyapısı geldi ancak altyapı sorgusunda 50mbps Vdsl olarak görünüyordu “Adresinizde farklı altyapı mı var? Buradan bildirin, 3 ay ücretsiz internet kazanın!” Linki üzerinden basvuru yaptım ancak TurkNet tarafından herhangi bir geri dönüş yapılmadı. Bir çok kez destek kaydı açtım fakat kampanyaya dahil edilmedim ve her seferinde farklı bilgilendirmeler yapılarak destek kayıtları kapatıldı. Enson açtıgım destek kaydına ise adresinizde Gigafiber altyapısı varsa bunu bildirirseniz kampanyadan faydalanabilirsiniz şeklinde bilgilendirme yapıldı ve destek kaydı yine kapatıldı. Buradan TurkNet adrese Gigafiberi getirip bundan Turknetin haberi olmaması, kullanıcınında bunu TurkNet 'e bildirmesi gibi saçma bir durum ortaya çıkıyor. Bu kampanyanın şartlarının ne olduguna dair Turknetin web sayfasında herhangi bir bilgilendirme bulunmuyor. Destek kayıtları ilede bir ilerleme kaydedemedim. Bu kampanyanın şartlarına nasıl ulaşabilirim?

1 Beğeni

Bende de bu çıkıyor sokağımızda TTfiber var yan binamızda bizde yok ben bildirsem herhangi bir gelişme aksiyon yaşanır mı ?

Mevcut müşteriler için geçerli değil o kampanya

Dairenize Turk Telekom tarafından fiber çekildiyse bildirip kampanyaya katılım sağlayabiliyorsunuz