Merhaba ben istanbul bağcılarda yaşıyorum acaba buraya fiber ne zaman gelir planlama var mı bilgilendirme şansınız var mı? yenigün mahallesi yürüyüş yolundayım 628. Sokak
Planlama birşey yok hocam.
Ümidimiz 2022 içinde gelmesi
Bu sene çınar mahallesine geleceklerdi o proje de iptal olmuş
Merhaba,
Sakarya / Karasu ve mahallelerine Fiber Altyapı ne zaman gelir? Bununla ilgili bir planlama çalışması var mı @Baran
Teşekkürler.
Sakarya 2021 GigaFiber planları arasında yer almamaktadır yılbaşından sonra belirli aralıklar ile tekrardan sorgulama yapabilirsiniz.
İlçenizi mahallenize gelecek mi bilmiyorum ama Sakarya 2022 planlarında, bazı mahallere gelecek
Bulunduğum mahallenin her bir köşesinde fiber döşedi telekom ama akibeti nedir aktif ettiler mi belli değil. Bir bilgi alamadım kendilerinden. 10metre ödeme logar gibi kapağın altına fiber çektiler hemen evimin önü.
Ama dediğim gibi, bilgi vermedi kimse.
Cevabınız için teşekkürler.
yukarda ardadaş adresi için öğrenmiş belki vardır @Baran yardımcı olur musunuz benim de adresime gelecek mi bu yıl sonuna kadar?
Yok hocam bağcılar için bir proje olsa bilirdim İşte 2021 sonuna kadar bir bağcılardan çınar mahallesi vardı o da iptal oldu. Güncel listede bağcıların adı dahi geçmiyor. Belirli aralıklarla liste güncelleniyor. Elimizden tek gelen mahallemizin proje listesine girmesi için dua etmek
TurkNet olarak her zaman kullanıcılarımızı maksimum hızlarla sorunsuz bir şekilde kavuşturmaya çalışıyoruz. Sadece biraz sabır
@Baran hocam size zahmet bir bakar mısınız
Maalesef şu anda planlar arasında yer almıyor.
Adres bilginizi özelden mahalle / ilçe / il şeklinde iletir misiniz?
Merhaba, istanbul / esenyurt osmangazi mah. Papatya Cad. Taç sok. Bu adres ile ilgili gigafiber çalışmanız olacakmıdır? 2022 yılımda? @Baran
Belirttiğiniz adres 2021 GigaFiber planları arasında yer almamaktadır 2022 ile ilgili şu anda bilgi verilememektedir. Bölgenizi talep olarak ilgili birime ilettim, iyi günler dilerim.
Yıldıztepe 472.Sk Bağcılar/İstanbul için bir planlama var mı acaba?
Belirttiğiniz adres GigaFiber planları arasında yer almamaktadır talep olarak ilgili birime ilettim.
2030 çok ileri bir tarih… Belki daha kısada neden olmasın
2022’nin çok güzel geçeceğini şimdiden söyleyebilirim. Beklemede kalın.
Gebzeden derinceye ordan izmite izmitten gölcüğe bi u dönüşü müthiş olurdu. Benim lokasyon gebzeden izmit oldu sanırım izmitte sunucu var artık
yavaş yavaş geliyor gibi
Çok güzel haberler var sanırım, ımmmmmmm Sabırsızlıkla bekliyoruz bu güzel haberleri