Adresime Fiber Altyapı İstiyorum

Maalesef bu konuda bilgim yok. Daha öncesinde Asus AC51 vermişti şimdi Zyxel belki sonraki Keenetic olabilir.

1 Beğeni

Bence bunu ust yetkileri olan kisilere oneri olarak verebilirsiniz kulanan kisilerin cogu kenetic den memnun TurkNet neden boyle bi anlasma yapmasin ki bi anda :cowboy_hat_face:

2 Beğeni

Tüm süreçlerimizi olduğu gibi modem satın alma ve tedarik sürecini de takip eden ilgili birimimiz var. Bu taleperlerinizi dikkate alarak fikir olabilmesi açısından ben paylaşımımı yaparım.

5 Beğeni

Konya Karatay Orhangazi Mahallesi Gigafiber Planlamalarinda varmi?
Yok ise Talep iletirmisiniz çunki konyaya gelecekti diye biliyorum.
@Baran @EFG

Bence daha iyi ama kabul etmeyen büyüklerimiz de var

1 Beğeni

Ya tercih meselesi isteyen alir gibi mesela

Hocam sizden keenetic duymak çok güzel ben o markaya karşı ön yargılı oşdugunuzu düşünüyordum yanılmışım sanırım

2022 planlamasında istemiyorlar inşallah 2023 de isterler

kendileri kaybeder… bütün yatırımları taşraya kaydırmışlar zaten

1 Beğeni

Merhaba oruçreis mahallesi / Esenler / İstanbul
Adresime gigafiber yatırımı gözüküyor mu ?

@EFG @Baran

Gigafiberi isteyeceğim günleri iple çekiyorum. @EFG @ModeratriX @Baran düşüncelerinizi söyler misin? Karadeniz illerine yanaştınız mı acaba? Aklımdan ne kadar süre uzak tutmalıyım acaba?

Merhaba @1Uur, bulunmuş olduğunuz bölge çalışması devam eden sahalarımız arasında yer alıyor. Gelişme olması durumunda konu dahilinde sizinle iletişime geçeceğiz.

1 Beğeni

Merhaba @JusTiMe, biz de sizlere getireceğimiz günü iple çekiyoruz. Ne yazık ki bölge olarak net bir tarih veremiyoruz :frowning:

1 Beğeni

2022 yılı içinde istanbul, ümraniye, istiklal mahallesi için Gigafiber çalışması varmı ?

1 Beğeni

İstiklal mahallesi planlama içerisinde yer alıyor. denmiş ama sokak bilgisi verirsen arkadaşlar daha net bilgi verebilirler

Muğla Ortaca’ya ne zaman gelir ?

Düşünülüyor mu bile belli değil bilgine :smiley: neyse moderatörlerimiz az sonra yazar gibime geliyor :smiley:

2022 yılı içinde istanbul, ümraniye, istiklal mahallesi aslıhan sokak için Gigafiber çalışması varmı ? @EFG

Planlı iş listemiz arasında istiklal mahallesi yer alıyor ancak ne zaman gelir konusunda net bir şey söyleyemiyorum.

1 Beğeni

Altyapı geldiği zaman sokak veya bina ayırt etmeksizin çektiklerini belirtiyolar. Önemli olan mahalle. Mahalleye geldiği zaman sokaklara ve binalara da geçrite olsa gelir.