Maalesef bu konuda bilgim yok. Daha öncesinde Asus AC51 vermişti şimdi Zyxel belki sonraki Keenetic olabilir.
Bence bunu ust yetkileri olan kisilere oneri olarak verebilirsiniz kulanan kisilerin cogu kenetic den memnun TurkNet neden boyle bi anlasma yapmasin ki bi anda
Tüm süreçlerimizi olduğu gibi modem satın alma ve tedarik sürecini de takip eden ilgili birimimiz var. Bu taleperlerinizi dikkate alarak fikir olabilmesi açısından ben paylaşımımı yaparım.
Konya Karatay Orhangazi Mahallesi Gigafiber Planlamalarinda varmi?
Yok ise Talep iletirmisiniz çunki konyaya gelecekti diye biliyorum.
@Baran @EFG
Bence daha iyi ama kabul etmeyen büyüklerimiz de var
Ya tercih meselesi isteyen alir gibi mesela
Hocam sizden keenetic duymak çok güzel ben o markaya karşı ön yargılı oşdugunuzu düşünüyordum yanılmışım sanırım
2022 planlamasında istemiyorlar inşallah 2023 de isterler
kendileri kaybeder… bütün yatırımları taşraya kaydırmışlar zaten
Merhaba oruçreis mahallesi / Esenler / İstanbul
Adresime gigafiber yatırımı gözüküyor mu ?
Gigafiberi isteyeceğim günleri iple çekiyorum. @EFG @ModeratriX @Baran düşüncelerinizi söyler misin? Karadeniz illerine yanaştınız mı acaba? Aklımdan ne kadar süre uzak tutmalıyım acaba?
Merhaba @1Uur, bulunmuş olduğunuz bölge çalışması devam eden sahalarımız arasında yer alıyor. Gelişme olması durumunda konu dahilinde sizinle iletişime geçeceğiz.
Merhaba @JusTiMe, biz de sizlere getireceğimiz günü iple çekiyoruz. Ne yazık ki bölge olarak net bir tarih veremiyoruz
2022 yılı içinde istanbul, ümraniye, istiklal mahallesi için Gigafiber çalışması varmı ?
İstiklal mahallesi planlama içerisinde yer alıyor. denmiş ama sokak bilgisi verirsen arkadaşlar daha net bilgi verebilirler
Muğla Ortaca’ya ne zaman gelir ?
Düşünülüyor mu bile belli değil bilgine neyse moderatörlerimiz az sonra yazar gibime geliyor
2022 yılı içinde istanbul, ümraniye, istiklal mahallesi aslıhan sokak için Gigafiber çalışması varmı ? @EFG
Planlı iş listemiz arasında istiklal mahallesi yer alıyor ancak ne zaman gelir konusunda net bir şey söyleyemiyorum.
Altyapı geldiği zaman sokak veya bina ayırt etmeksizin çektiklerini belirtiyolar. Önemli olan mahalle. Mahalleye geldiği zaman sokaklara ve binalara da geçrite olsa gelir.