Adresime Fiber Altyapı İstiyorum

Merhaba,
Eskişehir / Tepebaşı / Fatih mahallesi için fiber altyapı çalışması olacak mı? Talep olarak kaydederseniz çok memnun olurum. Teşekkürler.

Merhaba Kocaeli/gebze Ulus mah. ile ilgili planlarınız varmı

Baran bey merhaba alt yapı bu Hızı ektekini destekliyor daha fazla alabilirmiyim lütfen destek

merhaba. istanbul esenler birlik mh. için bir proje söz konusu mudur? yan binamıza montajlı dslam’a kadar TT fiber geliyor ama evlere bakır kablo devam…

Merhabalar, @extrame bu durumu bölgenizde bulunan TT bölge müdürlüğüne danışarak net bir şekilde öğrenebilirsiniz.

1 Beğeni

Merhaba @AdemErsoy, bu konuyu bize Online İşlemler - TurkNet üzerinden kayıt açarak iletirseniz arkadaşlarım hat ve hizmet detaylarınızı kontrol ederek size yardımcı olacaklardır.

1 Beğeni

Merhaba, belirttiğiniz adres maalesef GigaFiber planları arasında yer almamaktadır talep olarak ilgili birime ilettim. İyi günler dilerim.

1 Beğeni

Merhaba, belirttiğiniz adres maalesef GigaFiber planları arasında yer almamaktadır talep olarak ilgili birime ilettim. İyi günler dilerim.

1 Beğeni

Iyi akşamlar Yeşilova Bornova IZMIR herhangibi çalışma olacak mi acaba kolay gelsin

1 Beğeni

İnşallah olur kardeş çamdibindeyim bende çamdibi yeşilova altındağ semtleri için

1 Beğeni

merhabalar yıl sonuna kadar gigafiber geleceği söylendi fakat hala gelmedi
istanbul maltepe zümrütevler yaban lalesi sokak no11
tarih verebiliyor musunuz acaba

anlamadığım bir nokta var. herkese var/yok ve ya talep olarak ilettim cevabi verilirken bana neden turk Telekom müdürlüğüne sor deniliyor? istanbul esenler özerk bir bolge mi? türk telekomun kendine hayrı olsa TurkNet 'i secmem zaten. türk telekomds çalışıp ne iş yaptığını bilen birine 30 yıldır denk gelmedim bu soruya mi cevap alabilecem :slight_smile:

1 Beğeni

Esenlerde şuanda aktif türknetin çalışması var zaten?

Son cümlen kafa karıştırmış…

Belirttiğiniz adres GigaFiber planları arasında yer almaktadır.

1 Beğeni

sultan selim mahallesi için bilgi alacaktınız kaç hafta oldu geri dönüş olmadı mı acaba?

Bu yıl için sanırım gelmeyecek yakın zamanda bir güncelleme var mı?

Merhaba, istanbul / esenyurt osmangazi mah. Papatya Cad. Taç sok. Bu adres ile ilgili gigafiber çalışmanız olacakmıdır? 2022 yılında? @Baran @EFG

Merhaba ,

İstanbul , Üsküdar , Yavuztürk mahallesi için planlama var mı ?

Teşekkür ederim,iyi çalışmalar

Hocam merhabalar Bursa Nilüfer üçevler mahallesi 2022 gigafiber planları arasında mi değilse talep oluşturabilir misiniz teşekkürler.