Adresimdeki komşularımda gigafiber aktif

merhaba istanbul gaziosmanpaşa karayolları mahallesi 639 sokakta komşumun apartman gigafibere aktif benimki değil halbuki karşı karşıyayız neden ?

Eğer sokağın veya caddenin karşı tarafında bir yerde ise komşu apartman bu olabiliyor. Altyapı hazırlanır iken önce sokağın veya caddenin bir tarafından hat çekiliyor eğer devam edilecek ise sokağın sonundan veya uygun bir geçiş noktası üzerinden sokağın diğer tarafına geçiş yapılıyor.

1 Beğeni

Merhabalar, GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet bağlantısı üzerinden başvuru gerçekleştirmeniz yeterli olacaktır. Dönüşümler belirli bir plana göre gerçekleştiriliyor. Uygunluk durumuna göre binanıza da GigaFiber altyapısı ulaşır :rocket:

kanka tam anlamadım dedğini

Yani internet kablolama işlemi çamaşır ipleri gibi apartmanlar arasında sağa sola şekilde yapılmıyor. Bunu demek istedim.

Bizim burada da sizin dediğiniz gibi yapıldı. Sokağın başından girildi bir tarafa verildi. Sokağın sonunda karşıya geçildi ve ordan aynı sokağın başına geri dönüldü. Fakat bizim bir alt sokağımızda bir taraftan girildi. Aşağı kadar inmişler ama sokağın karşısındaki her eve de tek tek karşıdan karşıya fiber kablo atmışlar. Galiba ekipten ekibe mi değişiyor. Başka bir durum mu var bilmiyorum.