Adresimde fiber internet kullanabilir miyim?

Öncelikle yan binada fiber altyapı var,üst caddemde toki blokları var hepsi fiber.Ben kendi adresimi sorguladığımda fttx v2 diyor yani binaya kadar fiber dairelere bakır kablo buda vdsl 2 oluyor sanırım.Altyapıda 100 gösteriyor ben 50 hız alıyorum TT ekipleri geldi binanızda 100 luk port yok kimse 100 almıyor dedi.

Şimdi TT nin altyapı sorgulamasında kendi adresimi yazınca bu adreste FiberNet kullanabilirsiniz.Yani sokak üzerinde fiber var.Şimdi ben direk TT’den hizmet alsam daireme kadar fiber çekip gpon verirler mi?Bu Fibernet pazarlama stratejisi ise yani vdsl ise alacağım hizmet,zaten fiber olan yan binayı sorgulayınca ona da fibernet diyor.Yani direk TT’den hizmet alsam daireme kadar fiber çekerler mi yoksa illa binaya mı gelecek ?

Bu yeni yapılan (1 sene oluyor) 5 metre ötemdeki binanın altyapısı

Bu üst caddemdeki toki blokları

Bu da benim gariban altyapı bina 6-7 senelik

Diğer altyapı sorgulamalarında 100 mbps diyor benim altyapıya.Ama TT ekipleri 100 lük port yok demişti kimse 100 almıyor binada demişti.Yani en doğru sonucu kablonet sorgulama veriyor.

Cidden zoruma gidiyor şu durum :rage:

Selamlar @KREARON, yerel sağlayıcı altyapısı üzerinden 100 mbps kadar hizmet veriyoruz. Sorgulama sonucundaki diğer firmalardan destek alabilirsiniz. GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet bağlantısı üzerinden de GigaFiber başvurusu iletmenizi tavsiye ediyorum.