Adresimde altyapı var ama yok olarak gözüküyor

Adresimde altyapı bulunmasına rağmen sorgulattığımda altyapı çıkmıyor ne gariplikse türk telekomdam internet bağlatmak istediğim zaman altyapı var gidip diyorum internet bağlatın altyapınız gözüksün diyor ne yapabilirim

Bağlı olduğunuz Türk Telekom Müdürlüğü ile iletişime geçip durumu belirtin herhangi bir altyapı arızası vb. durum yoksa kısa süre içerisinde altyapı açık duruma getirilecektir.

Tamamdır gelişmeleri yazarım

Merhaba @Neofix, altyapı sorgunuzu İnternet Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet web sitemiz üzerinden yapıp bize karşılaştığınız hatanın ekran görüntüsünü iletir misiniz?

1 Beğeni

Bana özel mesaj üzerinden açık adresinizi il, ilçei mahalle ve sokak bilgisi şeklinde iletir misiniz?

Mesaj kısmını bulamadım da siz bana yazar mısınıx ben size döneyim

Size özel mesaj attım. Buradan paylaştığınız adresi ise sildim. Ne olur ne olmaz :slight_smile:

1 Beğeni

Merhaba;

Aynı durum benim için de geçerli. Bir üst dairemde sorgu sonucu çıkarken benim dairemde alt yapının olmadığı sonucu çıkıyor. Sizler sorunu nasıl çözdünüz?

Desteğiniz için şimdiden teşekkür ederim.

Adsl ve vdsl ise altyapı; Ben 50 mbit internet kullanırken bile altyapınız yok diyordu. Türktelekom tarafında arızalı devre ya da port kutusunda arıza diye işaretlendiğinde sistemde böyle görünebiliyor. Türk telekom müdürlüğüne şahsen başvurmanız gerekiyor. Bana yaptıkları gibi bize abonelik başvurusunu yapın 49 saatte çözelim dediler. Yapmadım 2 yıldır çözülmedi daha… başka operatöre taşıma yapılamıyor… Allahtan TurkNet GigaFiber geldi de kurtuldum.

Merhaba, altyapı sorgulama yaparak başvuruda bulunmak istiyorum ama sokaktan sonra site numarasını görmüyor TukNet. Yani birkaç dış no var ama benim sitem yok. Diğer servis sağlayıcılarda sorun yok iç kapı numarasına kadar görünüyor. TurkNet müşteri hizmetlerini aradım bir kaçkez; biri belediyeye gidin biri muhtara gidin ded, diğerine sorgulama için BBK numarası verdim, yanlış bu numara çok uzun dedi. (numara doğru bu arada) Yani ben TurkNet kullanmak için herşeyi yaptım ama illede git diğerlerini kullan diyorlar bana. Sizce ne yapmalıyım?

Selamlar @ncoskun, özel mesaj üzerinden ad soyad ve iletişim numaranızı iletirseniz yardımcı olmak isterim.