Adres değişikliği Talebi Oluşturma Hakkında

Merhabalar, adres değişikliği yapmak istiyorum. Online işlemlere girdiğimde şifre hatası alıyorum. Bu yüzden yeni şifre talebinde bulundum. Yeni şifre için bağlantının SMS olarak geleceği mesajına rağmen bir çok kez deneme rağmen SMS gelmiyor.
3371’e SIFRE yazıp gönderdim. Gelen şifreyi de kabul etmiyor ve bir çok denemeden dolayı bloke oldu.
Nasıl ilerlemeliyim?

Merhabalar @Centan, size yeni şifre gönderdim. Ulaştı mı?

Merhabalar,
Mail ya da SMS olarak herhangi bir şifre gelmedi.

77099112 numaralı kaydı sizin adınıza oluşturdum. Uzmanımız sizinle iletişime geçecek :pray:

Merhaba Sevinç Haım,

Ben birisiyle konuşurken 0850 288 8080 nolu numardan aradım ancak meşgul olduğu için kapattı. Sonra şöyle bir mesay geldi. “Sizi aradim ancak ulasamadim. Musait oldugunuz zaman aranmak isterseniz size destek olacagim. Iyi gunler dileriz” Müsait olduğumu nasıl bildireceğim ? Cevap mesajı atılamoyr ve Online işlemlere giremiyorum.

Selamlar @Centan, ekiplerimiz nakil talebiniz ile alakalı sizinle tekrar iletişime geçecek :innocent:

Merhabalar,

Henüz hiç kimse aramadı. 3 gündür internetsiz duruyoruz.

Selamlar @Centan, arandığınızı fakat ulaşılamadığını görüyorum. Destek kaydınız üzerinden müsaitlik durumunuzu iletirseniz sizinle iletişime geçilecektir.

Merhabalar,

Önceki mesajımda da dediğim gibi sadece 1 kere arandım. Başka biriyle konuşurken. Hemen geri kapattım ama 1 kere çaldırıp kapatıldı. Her an ararayabilirsiniz.
Destek rica ediyorum.